Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 198.51 Cr
Over 3.72 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 1,22,335
18,815 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.51%
Weekly Positivity Rate is presently at 4.09%
08 JUL 2022 9:46AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 198.51 Cr (1,98,51,77,962) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,59,95,556 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.72 Cr (3,72,96,754) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,09,413
2nd Dose
1,00,70,449
Precaution Dose
58,17,558
FLWs
1st Dose
1,84,25,191
2nd Dose
1,76,34,698
Precaution Dose
1,07,16,428
Age Group 12-14 years
1st Dose
3,72,96,754
2nd Dose
2,47,85,475
Age Group 15-18 years
1st Dose
6,06,38,098
2nd Dose
4,94,28,712
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,84,99,598
2nd Dose
50,33,99,564
Precaution Dose
36,91,925
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,34,88,077
2nd Dose
19,39,09,277
Precaution Dose
29,23,347
Over 60 years
1st Dose
12,72,99,188
2nd Dose
12,11,43,560
Precaution Dose
2,56,00,650
Precaution Dose
4,87,49,908
Total
1,98,51,77,962
India’s Active Caseload currently stands at 1,22,335. Active cases now constitute 0.28% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.51%. 15,899 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,29,37,876.
18,815 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 3,79,470 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 86.57 Cr (86,57,23,159) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 4.09% and the Daily Positivity rate is reported to be 4.96%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ১৯৮.৫১ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৩.৭২ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,২২,৩৩৫ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৮,৮১৫ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৫১%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ৪.০৯% ওইরি
08 JUL 2022 9:46AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৯৮.৫১ (১,৯৮,৫১,৭৭,৯৬২) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৫৯,৯৫,৫৫৬কী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৩.৭২ (৩,৭২,৯৬,৭৫৪)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০৯,৪১৩
অনিশুবা দোজ
১,০০,৭০,৪৪৯
প্রিকোসন দোজ
৫৮,১৭,৫৫৮
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,২৫,১৯১
অনিশুবা দোজ
১,৭৬,৩৪,৬৯৮
প্রিকোসন দোজ
১,০৭,১৬,৪২৮
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩,৭২,৯৬,৭৫৪
অনিশুবা দোজ
২,৪৭,৮৫,৪৭৫
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৬,০৬,৩৮,০৯৮
অনিশুবা দোজ
৪,৯৪,২৮,৭১২
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫,৮৪,৯৯,৫৯৮
অনিশুবা দোজ
৫০,৩৩,৯৯,৫৬৪
প্রিকোসন দোজ
৩৬,৯১,৯২৫
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,৩৪,৮৮,০৭৭
অনিশুবা দোজ
১৯,৩৯,০৯,২৭৭
প্রিকোসন দোজ
২৯,২৩,৩৪৭
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৭২,৯৯,১৮৮
অনিশুবা দোজ
১২,১১,৪৩,৫৬০
প্রিকোসন দোজ
২,৫৬,০০,৬৫০
প্রিকোসন দোজ
৪,৮৭,৪৯,৯০৮
অপুনবা
১,৯৮,৫১,৭৭,৯৬২
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,২২,৩৩৫দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.২৮% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৫১%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১৫,৮৯৯ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৯,৩৭,৮৭৬ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৮,৮১৫ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৩,৭৯,৪৭০ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৬.৫৭ (৮৬,৫৭,২৩,১৫৯) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৪.০৯% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৪.৯৬% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি