প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা দলাই লামাদা মহাক্কী ৮৭শুবা মপোক নুমিৎনা লাকপদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
06 JUL 2022 11:38AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি অঙনবদা ফোনগী থোংদা দলাই লামাদা মহাক্কী ৮৭শুবা মপোক নুমিৎকী য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে। মহাক্না দলাই লামাগী পুন্সি শাংনা অমসুং হকচাং ফনা লৈনবগীদমক থৌনিখি।
ত্বিত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ঙসি অঙনবদা ফোনগী থোংদা হিস হোলিনেস @DalaiLamaদা মহাক্কী ৮৭শুবা মপোক নুমিৎকী য়াইফ-পাউজেল পীখি। ঐখোয়না মহাক্কী পুন্সি শাংনা অমসুং হকচাং ফনা লৈনবগীদমক থৌনিজরি।”

Prime Minister's Office
PM greets Dalai Lama on his 87th birthday
06 JUL 2022 11:38AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted Dalai Lama on his 87th birthday over phone earlier today. He also prayed for Dalai Lama's long life and good health.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Conveyed 87th birthday greetings to His Holiness the @DalaiLama over phone earlier today. We pray for his long life and good health."