Prime Minister's Office
PM greets Dalai Lama on his 87th birthday
06 JUL 2022 11:38AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted Dalai Lama on his 87th birthday over phone earlier today. He also prayed for Dalai Lama's long life and good health.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Conveyed 87th birthday greetings to His Holiness the @DalaiLama over phone earlier today. We pray for his long life and good health."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
দালাই লামাক তেওঁৰ ৮৭ তম জন্মদিনত শুভেচ্ছা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
06 JUL 2022 11:38AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি দলাই লামাক তেওঁৰ ৮৭ তম জন্মদিনত ফোনযোগে শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰে। তেওঁ দালাই লামাৰ দীৰ্ঘজীৱন আৰু সুস্বাস্থ্যৰ বাবেও প্ৰাৰ্থনা কৰিছিল।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক টুইটযোগে কয়;
"দালাই লামাক আজি ফোনযোগে তেওঁৰ ৮৭ তম জন্মদিনৰ শুভেচ্ছা জনাইছো। আমি তেওঁৰ দীৰ্ঘ জীৱন আৰু সুস্বাস্থ্যৰ বাবে প্ৰাৰ্থনা কৰোঁ।"