হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ১৯৭.৬১ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৩.৬৬ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,০৪,৫৫৫ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৮,৮১৯ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৫৫%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ৩.৭২% ওইরি
30 JUN 2022 9:43AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৯৭.৬১ (১,৯৭,৬১,৯১,৫৫৪) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৫৭,১৯,০০৫গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৩.৬৬ (৩,৬৬,৬৬,৫৪৮)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০৮,৯৪০
অনিশুবা দোজ
১,০০,৬৫,৬৭০
প্রিকোসন দোজ
৫৬,৯৮,২৬৮
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,২৩,৯০৩
অনিশুবা দোজ
১,৭৬,২৬,১৯৮
প্রিকোসন দোজ
১,০২,৬১,৩৩৩
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩,৬৬,৬৬,৫৪৮
অনিশুবা দোজ
২,৩৪,২১,০৪৯
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৬,০৪,৩২,৬২১
অনিশুবা দোজ
৪,৮৭,৭৫,৯৯৭
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫,৮২,৫২,২০৫
অনিশুবা দোজ
৫০,১৩,৯৯,৫০৮
প্রিকোসন দোজ
২৯,১৬,৮৭৪
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,৩৪,৪৬,০৮৬
অনিশুবা দোজ
১৯,৩৪,৬১,৫৩২
প্রিকোসন দোজ
২৫,৫৪,১৪৮
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৭২,৫৮,০৬৯
অনিশুবা দোজ
১২,০৮,৩৫,৫০০
প্রিকোসন দোজ
২,৪২,৮৭,১০৫
প্রিকোসন দোজ
৪,৫৭,১৭,৭২৮
অপুনবা
১,৯৭,৬১,৯১,৫৫৪
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,০৪,৫৫৫দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.২৪% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৫৫%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১৩,৮২৭ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৮,২২,৪৯৩ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৮,৮১৯ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৪,৫২,৪৩০ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৬.২৩ (৮৬,২৩,৭৫,৪৮৯) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৩.৭২% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৪.১৬% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 197.61 Cr
Over 3.66 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 1,04,555
18,819 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.55%
​​​​​​​Weekly Positivity Rate is presently at 3.72%
30 JUN 2022 9:43AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 197.61 Cr (1,97,61,91,554) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,57,19,005 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.66 Cr (3,66,66,548) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,08,940
2nd Dose
1,00,65,670
Precaution Dose
56,98,268
FLWs
1st Dose
1,84,23,903
2nd Dose
1,76,26,198
Precaution Dose
1,02,61,333
Age Group 12-14 years
1st Dose
3,66,66,548
2nd Dose
2,34,21,049
Age Group 15-18 years
1st Dose
6,04,32,621
2nd Dose
4,87,75,997
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,82,52,205
2nd Dose
50,13,99,508
Precaution Dose
29,16,874
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,34,46,086
2nd Dose
19,34,61,532
Precaution Dose
25,54,148
Over 60 years
1st Dose
12,72,58,069
2nd Dose
12,08,35,500
Precaution Dose
2,42,87,105
Precaution Dose
4,57,17,728
Total
1,97,61,91,554
India’s Active Caseload currently stands at 1,04,555. Active cases now constitute 0.24% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.55%. 13,827 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,28,22,493.
18,819 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 4,52,430 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 86.23 Cr (86,23,75,489) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 3.72% and the Daily Positivity rate is reported to be 4.16%.