প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
পিলিভিটত সংঘটিত দুৰ্ঘটনাত প্ৰাণ হেৰুওৱা লোকসকলৰ নিকটাত্মীয়ৰ বাবে ক্ষতিপূৰণত অনুমোদন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
23 JUN 2022 7:53PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে পিলিভিটত সংঘটিত দুৰ্ঘটনাত প্ৰাণ হেৰুওৱা লোকসকলৰ নিকটাত্মীয়ৰ বাবে ক্ষতিপূৰণত অনুমোদন জনাইছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰী কাৰ্যালয়ৰ পৰা এটা টুইটত কোৱা হৈছেঃ
"পিলিভিটত সংঘটিত দুৰ্ঘটনাত প্ৰাণ হেৰুওৱা লোকসকলৰ নিকটাত্মীয়ৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰী ৰাষ্ট্ৰীয় সাহায্য পুঁজিৰ পৰা ২ লাখ টকাৰ ক্ষতিপূৰণত অনুমোদন জনাইছে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে। আহতসকলৰ প্ৰতিজনকে ৫০,০০০ টকাকৈ প্ৰদান কৰা হ'ব।"

Prime Minister's Office
PM approves ex-gratia for the next of kin of those who have lost their lives due to the accident in Pilibhit
23 JUN 2022 7:53PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has approved ex-gratia for the next of kin of those who have lost their lives due to the accident in Pilibhit.
A PMO tweet said:
"The Prime Minister has approved an ex-gratia of Rs. 2 lakh each from PMNRF for the next of kin of those who have lost their lives due to the accident in Pilibhit. The injured would be given Rs. 50,000 each."