হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
25 JUN 2022 9:29AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজংগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৯৬.৯৪ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ৯১,৭৭৯ লৈরি
এক্তিব কেস ০.২১% দা লৈরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৫৮% দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১২,৪২৫ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৭,৬১,৪৮১ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৫,৯৪০ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (৪.৩৯%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (৩.৩০%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৮৬.০২ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৩,৬৩,১০৩ তৌখি

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
25 JUN 2022 9:29AM by PIB Delhi
196.94 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 91,779
Active cases stand at 0.21%
Recovery Rate currently at 98.58%
12,425 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,27,61,481
15,940 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (4.39%)
Weekly Positivity Rate (3.30%)
86.02 cr Total Tests conducted so far; 3,63,103 tests conducted in the last 24 hours