ঙাকশেল মন্ত্রালয়
চঙবগী চহি শাংদোকপা: অগ্নিপথ স্কিম
17 JUN 2022 9:06AM by PIB Imphal
অগ্নিপথ স্কিম হৌদোকখিবগা লোয়ননা আর্ম্দ ফোর্স খুদিংমক্তা থবক চঙবগী চহি ১৭ ১/২ – ২১ ওইহনখ্রে‍।
হৌখিবা চহি অনিসিদা থবক লৌবা ঙমখিদবা ৱাফম য়েংলগা লৈঙাক অসিনা ২০২২ রিক্রুৎমেন্ত সাইকলগী ওইনা মতম অমুকখক্কী ওইনা চহি অসি কোমথোক্নবা ফিরেপ লৌরে‍।
ফিরেপ অদুগী মতুং ইন্না অগ্নিপথ স্কিমগী মখাদা ২০২২গী ওইনা রিক্রুৎমেন্তকী মথক থংবা চহি মতাঙ অসি চহি ২৩দা হেনগৎলে‍।

Ministry of Defence
EXTENSION OF ENTRY AGE : AGNIPATH SCHEME
17 JUN 2022 9:06AM by PIB Delhi
Consequent to the commencement of the AGNIPATH scheme, the entry age for all new recruits in the Armed Forces has been fixed as 17 ½ - 21 years of age.
​Cognizant of the fact that it has not been possible to undertake the recruitment during the last two years, the Government has decided that a one-time waiver shall be granted for the proposed recruitment cycle for 2022.
​Accordingly, the upper age limit for the recruitment process for Agnipath scheme for 2022 is increased to 23 years.