হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ১৯৪.৭৬ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৩.৪৯ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৩৬,২৬৭ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৭,৫৮৪ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৭০%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ১.৫০% ওইরি
10 JUN 2022 9:46AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৯৪.৭৬ (১,৯৪,৭৬,৪২,৯৯২) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৪৯,৩৬,০৫৪গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৩.৪৯ (৩,৪৯,১৭,৭৩২)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০৭,৫১২
অনিশুবা দোজ
১,০০,৪৬,৪৪৪
প্রিকোসন দোজ
৫৩,৬৪,৬১৪
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,২০,২৮৯
অনিশুবা দোজ
১,৭৫,৯৪,৫১৩
প্রিকোসন দোজ
৯০,৯৬,৪৭৭
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩,৪৯,১৭,৭৩২
অনিশুবা দোজ
১,৮৮,৭১,৩৪৯
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৫,৯৭,৭২,৪৫৩
অনিশুবা দোজ
৪,৬৭,২৬,১৭২
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫,৭৪,৯৭,৯২১
অনিশুবা দোজ
৪৯,৩৬,৩৫,৩০৫
প্রিকোসন দোজ
১৩,৪০,৩১২
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,৩৩,০৮,৯৬১
অনিশুবা দোজ
১৯,১৬,৪৪,৫৩৭
প্রিকোসন দোজ
১৭,১১,৫৫৩
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৭১,৩৮,৩৬২
অনিশুবা দোজ
১১,৯৫,৭৯,৮০৫
প্রিকোসন দোজ
২,০৫,৬৮,৬৮১
প্রিকোসন দোজ
৩,৮০,৮১,৬৩৭
অপুনবা
১,৯৪,৭৬,৪২,৯৯২
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৩৬,২৬৭তা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.০৮% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৭০% দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৩,৭৯১ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৬,৪৪,০৯২ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৭,৫৮৪ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৩,৩৫,০৫০ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৫.৪১ (৮৫,৪১,৯৮,২৮৮) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ১.৫০% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ২.২৬% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 194.76 Cr
Over 3.49 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 36,267
7,584 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.70%
Weekly Positivity Rate is presently at 1.50%
10 JUN 2022 9:46AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 194.76 Cr (1,94,76,42,992) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,49,36,054 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.49 Cr (3,49,17,732) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,07,512
2nd Dose
1,00,46,444
Precaution Dose
53,64,614
FLWs
1st Dose
1,84,20,289
2nd Dose
1,75,94,513
Precaution Dose
90,96,477
Age Group 12-14 years
1st Dose
3,49,17,732
2nd Dose
1,88,71,349
Age Group 15-18 years
1st Dose
5,97,72,453
2nd Dose
4,67,26,172
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,74,97,921
2nd Dose
49,36,35,305
Precaution Dose
13,40,312
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,33,08,961
2nd Dose
19,16,44,537
Precaution Dose
17,11,553
Over 60 years
1st Dose
12,71,38,362
2nd Dose
11,95,79,805
Precaution Dose
2,05,68,681
Precaution Dose
3,80,81,637
Total
1,94,76,42,992
India’s Active Caseload currently stands at 36,267. Active cases now constitute 0.08% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.70%. 3,791 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,26,44,092.
7,584 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 3,35,050 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 85.41 Cr (85,41,98,288) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 1.50% and the Daily Positivity rate is reported to be 2.26%.