হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
04 JUN 2022 9:16AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজংগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৯৩.৯৬ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ২২,৪১৬ লৈরি
এক্তিব কেস ০.০৫% দা লৈরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৭৩% দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ২,৬৯৭ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৬,২৫,৪৫৪ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৩,৯৬২ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৮৯%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৭৭%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৮৫.১৭ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৪,৪৫,৮১৪ তৌখি

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
04 JUN 2022 9:16AM by PIB Delhi
193.96 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 22,416
Active cases stand at 0.05%
Recovery Rate currently at 98.73%
2,697 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,26,25,454
3,962 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (0.89%)
Weekly Positivity Rate (0.77%)
85.22 cr Total Tests conducted so far; 4,45,814 tests conducted in the last 24 hours