হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
31 MAY 2022 9:11AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজংগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৯৩.৪৫ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১৭,৮৮৩ লৈরি
এক্তিব কেস ০.০৪% দা লৈরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৭৪% দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ২,১৩৪ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৬,১৫,৫৭৪ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৩৩৮ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৬৪%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৬১%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৮৫.০৪ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৩,৬৩,৮৮৩ তৌখি

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
31 MAY 2022 9:11AM by PIB Delhi
193.45 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 17,883
Active cases stand at 0.04%
Recovery Rate currently at 98.74%
2,134 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 4,26,15,574
2,338 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (0.64%)
Weekly Positivity Rate (0.61%)
85.04 cr Total Tests conducted so far; 3,63,883 tests conducted in the last 24 hours