প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ভারতকী খ্বাইদগী চাউবা দ্রোন ফেস্তিবেল – ভারত দ্রোন মহোৎসব ২০২২ – মে ২৭তা প্রগতি মৈদানদা হৌদোক্লগনি
26 MAY 2022 10:10AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নই দিল্লীগী প্রগতি মৈদানদা মে ২৭, ২০২২গী অয়ুক পুং ১০ তাবা মতমদা ভারতকী খ্বাইদগী চাউবা দ্রোন ফেস্তিবেল – ভারত দ্রোন মহোৎসব ২০২২ – হৌদোক্লগনি।
প্রধান মন্ত্রীনা কিসান দ্রোন পাইলোৎশিংগসু ৱারী শাগনি, ওপন-এয়র দ্রোন দেমোনস্ত্রেসনশিং য়েংগনি অমসুং দ্রোন একজিবিসন সেন্তরদা স্তার্তঅপশিংগা লোয়ননা ৱারী শাগনি।
ভারত দ্রোন মহোৎসব ২০২২ অসি নুমিৎ নিনি চত্থগদবা থৌরম অমনি অমসুং মসি মে ২৭ অমসুং ২৮দা পাঙথোক্কনি। সরকারগী ওফিসিএলশিং, ফোরেন দিপ্লোমেৎশিং, আর্মদ ফোর্সেস, সেন্ত্রেল আর্মদ পুলিস ফোর্সশিং, পি.এস.য়ু.শিং, প্রাইবেৎ কম্পনীশিং অমসুং দ্রোন স্তার্তঅপ অসিনচিংবা য়াওনা দেলিগেৎ ১৬০০না মহোৎসব অসিদা শরুক য়াগনি। একজিবিসন অসিদা একজিবিতর ৭০ হেনবনা দ্রোনশিং শীজিন্নবগী তোঙান-তোঙানবা মওংশিং উৎকনি। মহোৎসব অসিদা দ্রোন পাইলোৎ সর্তিফিকেৎশিং ভর্চুএল ওইনা পীবা, প্রদক্ত লোঞ্চ তৌবা, পেনেল দিস্কসনশিং, পাইবগী দেমোনস্ত্রেসনশিং, মেদ ইন ইন্দিয়া দ্রোন তেক্সি প্রোতোতাইপকী দিস্প্লে অমদি অতোপ্পা কয়া উবসু ফংগনি।

Prime Minister's Office
PM to inaugurate India's biggest Drone Festival - Bharat Drone Mahotsav 2022 - on 27 May at Pragati Maidan
26 MAY 2022 10:10AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will inaugurate India's biggest Drone Festival - Bharat Drone Mahotsav 2022 - on 27 May 2022 at 10 AM at Pragati Maidan, New Delhi.
Prime Minister will also interact with kisan drone pilots, witness open-air drone demonstrations and interact with startups in the drone exhibition centre.
Bharat Drone Mahotsav 2022 is a two day event and is being held on 27th and 28th May. Over 1600 delegates comprising government officials, foreign diplomats, armed forces, central armed police forces, PSUs, private companies and drone startups etc. will participate in the Mahotsav. More than 70 exhibitors will display various use cases of drones at the exhibition. Mahotsav will also witness a virtual award of drone pilot certificates, product launches, panel discussions, flying demonstrations, display of a Made in India Drone Taxi prototype, among others.