Prime Minister's Office
PM to address the inaugural session of Joint Conference of Chief Ministers and Chief Justices of High Courts on 30th April
29 APR 2022 6:47PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will participate in the inaugural session of the Joint Conference of Chief Ministers of States and Chief Justices of High Courts at Vigyan Bhawan, New Delhi on 30th April, 2022 at 10 AM. He will also address the gathering on the occasion.
The Joint Conference is an occasion for the executive and the judiciary to come together to create frameworks for simple and convenient delivery of justice and to discuss steps required to overcome the challenges facing the justice system. The previous such conference was held in 2016. Since then, the government has taken various initiatives for improving infrastructure and integration of digital technology in court processes under eCourts Mission Mode Project.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এপ্রিল ৩০দা পাঙথোক্কদবা মুখ্য মন্ত্রী অমসুং হায় কোর্তকী চীফ জস্তিসশিংগী অপুনবা মীফম হৌদোকপদা পি.এম.না ৱা ঙাঙগনি
29 APR 2022 6:47PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্রনা এপ্রিল ৩০, ২০২২গী অয়ুক পুং ১০ তাবা মতমদা নই দিল্লীগী বিজ্ঞান ভবন্দা পাঙথোক্কদবা মুখ্য মন্ত্রীশিং অমসুং হায় কোর্তকী চীফ জস্তিসশিংগী অপুনবা মীফম হৌদোকপগী থৌরমদা শরুক য়াগদৌরি‍। থৌরমদুদা মহাক্না ৱা ঙাঙগদৌরি‍।
অপুনবা মীফম অসি একজেক্যুতিব অমসুং জুদিসিয়রী অনি পুনশিন্নদুনা লায়না অমদি নুংঙাইগদবা মওংদা অচুমবা ৱায়েল ফংহন্নবা পথাপ শেম্নবা অমদি ৱায়েল পথাপ্তা থেংনরিবা শিংনবশিং লাকশিন্নবা খোঙথাঙশিং খন্ননবা থৌরম অমনি‍। মমাঙগী অসিগুমবা কন্ফরেন্স অসি ২০১৬দা পাঙথোকখি‍। মদুগী মতুংদগী লৈঙাক্না ইনফ্রাস্ত্রকচর ফগৎহন্নবা অমসুং ইকোর্ত মিসন মোদ প্রোজেক্তকী মখাদা কোর্তকী থবক থৌওংশিংদা দিজিতেল তেক্নোলোজী শীজিন্ননবগী থৌরাং কয়া লৌখৎখ্রে‍।