হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১৮৭.২৬ লানখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিন দোজ করোর ২.৫৭গী মথক্তা কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ১৪,২৪১দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪গী মনুংদা অনৌবা কেস ২,৪৫১ রিপোর্ত তৌরক্লি
অনাবা ফগৎলকপগী চাং হৌজিক ৯৮.৭৫%দা লৈরি
লেঙদবা চয়োলগী পোজিতিবিতী চাং হৌজিক ০.৪৭দা লৈরি
22 APR 2022 9:51AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৮৭.২৬ (১,৮৭,২৬,২৬,৫১৫) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,২৭,৫২,৩৯২গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ২.৫৭ (২,৫৭,৭৪,৪১২) দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্ননা, চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী কোবিদ-১৯ প্রিকোসন দোজসু ঙরাং হায়বদি ২০২২গী এপ্রিল ১০দগী কাপ্পা হৌখ্রে। হৌজিক ফাওবদা, প্রিকোসন দোজ ২,৭১,৯৮৩ কাপখ্রে।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০৪,৬১২
অনিশুবা দোজ
১,০০,১০,৭৬৭
প্রিকোসন দোজ
৪৬,৬১,০৯০
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,১৪,৭১৮
অনিশুবা দোজ
১,৭৫,৩০,০৬৩
প্রিকোসন দোজ
৭২,৬৭,৮০৫
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
২,৫৭,৭৪,৪১২
অনিশুবা দোজ
১৭,৬০,৭৪৮
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৫,৮০,৪৭,৮৯১
অনিশুবা দোজ
৪,১০,২৫,১২৫
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫,৫৪,১১,৮৩৬
অনিশুবা দোজ
৪৭,৪৫,৭৫,১৮২
প্রিকোসন দোজ
৫৮,২৭৮
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,২৮,৭৩,২২৩
অনিশুবা দোজ
১৮,৭১,৮৪,০৪১
প্রিকোসন দোজ
২,১৩,৭০৫
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৬৮,৩১,২৮৬
অনিশুবা দোজ
১১,৬৬,০৫,৩৬৩
প্রিকোসন দোজ
১,৩৯,৭৬,৩৭০
প্রিকোসন দোজ
২,৬১,৭৭,২৪৮
অপুনবা
১,৮৭,২৬,২৬,৫১৫
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি মখা তানা ঙসি ১৪,২৪১দা লৈরি। এক্তিব কেস অসি লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.০৩%দা লৈরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৭৫%তা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১,৫৮৯নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৫,১৬,০৬৮ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৪৫১ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৪,৪৮,৯৩৯ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৩.৩৮(৮৩,৩৮,২৫,৯৯১) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.৪৭% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.৫৫% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 187.26 Cr
Over 2.57 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 14,241
2,451 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.75%
Weekly Positivity Rate is presently at 0.47%
22 APR 2022 9:51AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 187.26 Cr (1,87,26,26,515) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,29,29,662 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 2.57 Cr (2,57,74,412) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards. 2,71,983 precaution doses have been administered in age group 18-59 years so far.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,04,612
2nd Dose
1,00,10,767
Precaution Dose
46,61,090
FLWs
1st Dose
1,84,14,718
2nd Dose
1,75,30,063
Precaution Dose
72,67,805
Age Group 12-14 years
1st Dose
2,57,74,412
2nd Dose
17,60,748
Age Group 15-18 years
1st Dose
5,80,47,891
2nd Dose
4,10,25,125
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,54,11,836
2nd Dose
47,45,75,182
Precaution Dose
58,278
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,28,73,223
2nd Dose
18,71,84,041
Precaution Dose
2,13,705
Over 60 years
1st Dose
12,68,31,286
2nd Dose
11,66,05,363
Precaution Dose
1,39,76,370
Precaution Dose
2,61,77,248
Total
1,87,26,26,515
India’s Active Caseload currently stands at 14,241. Active cases now constitute 0.03% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.75%. 1,589 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,25,16,068.
2,451 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 4,48,939 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 83.38 Cr (83,38,25,991) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 0.47% and the Daily Positivity rate is also reported to be 0.55%.