Prime Minister's Office
On Civil Services Day, PM to confer Prime Minister’s Awards for Excellence in Public Administration
20 APR 2022 10:09AM by PIB Delhi
On the occasion of Civil Services Day, Prime Minister Shri Narendra Modi will confer the Prime Minister’s Awards for Excellence in Public Administration at Vigyan Bhawan, New Delhi on 21 April 2022 at 11 AM. He will also address Civil Servants during the event.
Prime Minister’s Awards for Excellence in Public Administration have been instituted with a view to recognize the extraordinary and innovative work done by Districts/implementing units and Central/State organisations for the welfare of common citizens. They are also conferred for effective implementation of identified priority programs and innovation.
Exemplary work done in the following five identified priority programmes will be given awards which is to be presented on Civil Services Day 2022: (i) Promoting “Jan Bhagidari” or People’s Participation in Poshan Abhiyan, (ii) Promoting excellence in sports and wellness through Khelo India scheme, (iii) Digital payments and Good Governance in PM SVANidhi Yojana, (iv) Holistic Development through One District One Product scheme, (v) Seamless, End-to-End Delivery of Services without Human Intervention.
A total of 16 awards for 5 identified Priority Programmes and for innovations in the sphere of public administration/delivery of services etc. will be given this year.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
সিভিল সার্বিসেস দেদা, পি.এম.না প্রাইম মিনিস্তরস এৱার্দস ফোর এক্সেলেন্স ইন পব্লিক এদমিনিস্ত্রেশন পীরগনি
20 APR 2022 10:09AM by PIB Imphal
সিভিল সার্বিসেস দেগী থৌরমদা, প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ২০২২গী এপ্রিল ২১গী অয়ুক্কী পুং ১১ তাবা মতমদা নই দিল্লীগী ৱিগ্যান ভাৱনদা প্রাইম মিনিস্তরস এৱার্দস ফোর এক্সেলেন্স ইন পব্লিক এদমিনিস্ত্রেশন পীরগনি
প্রাইম মিনিস্তরস এৱার্দস ফোর এক্সেলেন্স ইন পব্লিক এদমিনিস্ত্রেশন অসি মীচম প্রজাশিংগী য়াইফনবগীদমক্তা জিলাশিং/থবক পাইখৎলিবা য়ুনিৎশিং অমসুং কেন্দ্র/রাজ্যগী ওর্গনাইজেশন্না তৌখিবা থোইদোক-হেন্দোকপা অমসুং ইন্নোভেতিব ওইবা থবক অদুবু মশক খঙবীনবগী পান্দমদা হৌদোকখিবনি। মসি মশক খঙদোক্লবা মরু ওইবা প্রোগ্রামশিং অমসুং ইন্নোভেশনবু খ্বাইদগী হেন্না ফবা মওংদা থবক ওইনা পাইখৎপগীদমক্তসু পী।
মখাদা পীরিবা মশক খঙদোক্লবা মরু ওইবা প্রোগ্রামশিং অসিদা শিংথানিংঙাই ওইবা মওংদা থবক তৌখিবগীদমক্তা সিভিল সার্বিসেস দেদা এৱার্দশিং অসি পীরগনি: (i) পোশন অভিয়ানদা “জন ভাগিদারি” নত্রগা মীয়াম্না শরক য়াবা অসিবু য়োকখৎপা, (ii) খেলো ইন্দিয়া স্কীমগী খুত্থাংদা স্পোর্তস অমসুং ৱেলনেসতা মীথোই-মীহেনববু য়োকখৎপা, (iii) পি.এম স্বানিধি য়োজনাদা দিজিতেল পেমেন্তশিং অমসুং অফবা গোবর্নেন্স, (iv) ৱান দিস্ত্রিক্ত ৱান প্রোদক্ত স্কীম, (v) হ্যুমেন ইন্তর্ভেন্সন য়াওদনা সীমলেস ওইবা, সার্বিসশিংগী এন্দ-তু-এন্দ দেলিভরী
হন্দক্কী চহি অসিদা পব্লিক এদমিনিস্ত্রেশন/ সার্বিসশিং পাংথোকপা অসিনচিংবা হীরম অসিদা মশক খঙদোক্লবা মরু ওবা প্রোগ্রামশিং অমসুং ইন্নোভেশন ৫গীদমক্তা পুন্না এৱার্দ ১৬ পীরগনি।