হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১৮৬.৫৪ লানখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিন দোজ করোর ২.৪৩গী মথক্তা কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ১১,৫৪২দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪গী মনুংদা অনৌবা কেস ২,১৮৩ রিপোর্ত তৌরক্লি
অনাবা ফগৎলকপগী চাং হৌজিক ৯৮.৭৬%দা লৈরি
লেঙদবা চয়োলগী পোজিতিবিতী চাং হৌজিক ০.৩২দা লৈরি
18 APR 2022 9:50AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৮৬.৫৪ (১,৮৬,৫৪,৯৪,৩৫৫) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,২৭,৫২,৩৯২গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ২.৪৩ (২,৪৩,৫৫,২৮২) দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্ননা, চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী কোবিদ-১৯ প্রিকোসন দোজসু ঙরাং হায়বদি ২০২২গী এপ্রিল ১০দগী কাপ্পা হৌখ্রে। হৌজিক ফাওবদা, প্রিকোসন দোজ ১,৬২,৫৩২ কাপখ্রে।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৪০৪৩৬২
অনিশুবা দোজ
১০০০৮৩৩৬
প্রিকোসন দোজ
৪৬০০৫০৯
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৪১৪৩৩২
অনিশুবা দোজ
১৭৫২৬০৫১
প্রিকোসন দোজ
৭১৪২৫২০
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
২৪৩৫৫২৮২
অনিশুবা দোজ
১৭১৫৪৪
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৫৭৮৮৭৬৯৩
অনিশুবা দোজ
৪০৪৬৪১৫২
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫৫২৬৩৩৪৩
অনিশুবা দোজ
৪৭২৮১৯৫৪৯
প্রিকোসন দোজ
৩৭১৪০
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০২৮৫১৯২৭
অনিশুবা দোজ
১৮৬৮১৮৪৮৬
প্রিকোসন দোজ
১২৫৩৯২
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২৬৮১৪৫৬৪
অনিশুবা দোজ
১১৬৩৬৮০৯৪
প্রিকোসন দোজ
১৩৪২১০৭৯
প্রিকোসন দোজ
২,৫৩,২৬,৬৪০
অপুনবা
১,৮৬,৫৪,৯৪,৩৫৫
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি মখা তানা ঙসি ১১,৫৪২দা লৈরি। এক্তিব কেস অসি লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.০৩%দা লৈরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৭৬%তা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১,৯৮৫নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৫,১০,৭৭৩ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,১৮৩ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ২,৬১,৪৪০ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৩,২১ (৮৩,২১,০৪,৮৪৬) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.৩২% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.৮৩% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 186.54 Cr
Over 2.43 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 11,542
2,183 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.76%
Weekly Positivity Rate is presently at 0.32%
18 APR 2022 9:50AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 186.54 Cr (1,86,54,94,355) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,27,52,392 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 2.43 Cr (2,43,55,282) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards. 1,62,532 precaution doses have been administered so far.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10404362
2nd Dose
10008336
Precaution Dose
4600509
FLWs
1st Dose
18414332
2nd Dose
17526051
Precaution Dose
7142520
Age Group 12-14 years
1st Dose
24355282
2nd Dose
171544
Age Group 15-18 years
1st Dose
57887693
2nd Dose
40464152
Age Group 18-44 years
1st Dose
555263343
2nd Dose
472819549
Precaution Dose
37140
Age Group 45-59 years
1st Dose
202851927
2nd Dose
186818486
Precaution Dose
125392
Over 60 years
1st Dose
126814564
2nd Dose
116368094
Precaution Dose
13421079
Precaution Dose
2,53,26,640
Total
1,86,54,94,355
India’s Active Caseload currently stands at 11,542. Active cases now constitute 0.03% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.76%. 1,985 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,25,10,773.
2,183 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 2,61,440 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 83.21 Cr (83,21,04,846) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 0.32% and the Daily Positivity rate is also reported to be 0.83%.