হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১৮৬.৩৮ লানখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিন দোজ করোর ২.৪০গী মথক্তা কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ১১,৩৬৬দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪গী মনুংদা অনৌবা কেস ৯৭৫ রিপোর্ত তৌরক্লি
অনাবা ফগৎলকপগী চাং হৌজিক ৯৮.৭৬%দা লৈরি
লেঙদবা চয়োলগী পোজিতিবিতী চাং হৌজিক ০.২৬দা লৈরি
16 APR 2022 9:23AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৮৬.৩৮ (১,৮৬,৩৮,৩১,৭২৩) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,২৬,৯২,৪৭৭গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ২.৪০ (২,৪০,১৬,৩৯১) দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্ননা, চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী কোবিদ-১৯ প্রিকোসন দোজসু ঙরাং হায়বদি ২০২২গী এপ্রিল ১০দগী কাপ্পা হৌখ্রে। হৌজিক ফাওবদা, প্রিকোসন দোজ ১,১০,২১২ কাপখ্রে।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০৪,৩১৬
অনিশুবা দোজ
১,০০,০৭,৭৫০
প্রিকোসন দোজ
৪৫,৮৫,৮৭৩
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,১৪,২৫৩
অনিশুবা দোজ
১,৭৫,২৫,২১৫
প্রিকোসন দোজ
৭১,১২,০২৫
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
২,৪০,১৬,৩৯১
অনিশুবা দোজ
৫৭,১৪৭
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৫,৭৮,৪৫,১৮১
অনিশুবা দোজ
৪,০৩,০৫,৯৭৩
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫,৫২,২১,৪৩১
অনিশুবা দোজ
৪৭,২২,৭০,৫০৬
প্রিকোসন দোজ
২৪,৩৩৫
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,২৮,৪৫,৬৮৮
অনিশুবা দোজ
১৮,৬৭,০২,৪৩৬
প্রিকোসন দোজ
৮৫,৮৭৭
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৬৮,১০,০৮৯
অনিশুবা দোজ
১১,৬২,৯৭,৫৩০
প্রিকোসন দোজ
১,৩২,৯৯,৭০৭
প্রিকোসন দোজ
২,৫১,০৭,৮১৭
অপুনবা
১,৮৬,৩৮,৩১,৭২৩
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ১১,৩৬৬তা লৈরি। এক্তিব কেস হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিংগী ০.০৩%দা লৈরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৭৬%তা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৭৯৬ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৫,০৭,৮৩৪ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৯৭৫ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৩,০০,৯১৮ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৩.১৪ (৮৩,১৪,৭৮,২৮৮) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.২৬% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.৩২% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 186.38 Cr
Over 2.40Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at11,366
975 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.76%
Weekly Positivity Rate is presently at 0.26%
16 APR 2022 9:23AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 186.38 Cr (1,86,38,31,723) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,26,92,477sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 2.40 Cr (2,40,16,391) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards. 1,10,212precaution doses have been administered so far.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,04,316
2nd Dose
1,00,07,750
Precaution Dose
45,85,873
FLWs
1st Dose
1,84,14,253
2nd Dose
1,75,25,215
Precaution Dose
71,12,025
Age Group 12-14 years
1st Dose
2,40,16,391
2nd Dose
57,147
Age Group 15-18 years
1st Dose
5,78,45,181
2nd Dose
4,03,05,973
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,52,21,431
2nd Dose
47,22,70,506
Precaution Dose
24,335
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,28,45,688
2nd Dose
18,67,02,436
Precaution Dose
85,877
Over 60 years
1st Dose
12,68,10,089
2nd Dose
11,62,97,530
Precaution Dose
1,32,99,707
Precaution Dose
2,51,07,817
Total
1,86,38,31,723
India’s Active Caseload currently stands at11,366.Active cases now constitute 0.03% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.76%. 796patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,25,07,834.
975new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 3,00,918COVID-19tests being conducted. India has so far conducted over 83.14Cr (83,14,78,288) cumulative tests.
There has been a sustained fall in the weekly Positivity Rate too. Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 0.26% and the Daily Positivity rate is also reported to be 0.32%.