Prime Minister's Office
PM’s greetings to everyone, especially Tamil people on the auspicious occasion of Puthandu
14 APR 2022 9:35AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has conveyed his greetings on the occasion of Puthandu to everyone and especially to Tamil sisters and brothers.
The Prime Minister tweeted;
"Puthnadu greetings to everyone, especially my Tamil sisters and brothers.
May the coming year be marked with success and happiness. May all your aspirations be fulfilled. May everyone be happy and healthy."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা পুথন্দুগী য়াইফরবা থৌরমগা মরী লৈননা মীয়ামদা, মরু ওইনা তমিল মীয়ামদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
14 APR 2022 9:35AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা পুথন্দুগী য়াইফরবা থৌরমগা মরী লৈননা মীয়াম অমসুং তমিল ইচিল ইনাওশিংদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“পুথন্দুগী য়াইফরবা থৌরমগা মরী লৈননা মীয়ামদা, মরু ওইনা তমিল মীয়ামদা য়াইফ পাউজেল পীজরি।
লাক্কদৌরিবা চহি অসিদা মায় পাকপা অমসুং নুংঙাইবনা থনবা ওইরসনু। অদোমগী অনীংবা অপাম্বা পুম্নমক ফংবা ওইরসনু। মীয়াম খুদিংনা হরাও-নুংঙাইনা অমসুং হকশেল ফনা লৈবা ওইরসনু”।