Prime Minister's Office
PM to inaugurate hostel and education complex of Shri Annapurnadham Trust at Adalaj, Gujarat on 12th April
PM to also perform Bhumipujan of Hiramani ArogyaDham of Jansahayak Trust
11 APR 2022 6:13PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will inaugurate the hostel and education complex of Shri Annapurnadham Trust at Adalaj, Gujarat on 12th April at 11 AM via video conferencing. Prime Minister will also perform the Bhumipujan of Hiramani ArogyaDham of Jansahayak Trust during the event.
The hostel and education complex has lodging and boarding facility of 150 rooms for 600 Students. Other facilities include training Centre for GPSC, UPSC Exams, e-Library, conference room, provision of Sports Room, TV room and primary health facilities for students etc.
The Jansahayak Trust will develop Hiramani Arogya Dham. It will have the latest medical facilities including a facility for dialysis of 14 persons at a time, blood bank with 24 hour blood supply, medical store working round the clock, modern pathology laboratory and top class equipment for health check-ups. It will be a Day-Care Centre with advanced facilities for Ayurveda, Homeopathy, Acupuncture, Yoga Therapy etc. It will also host facilities for first aid training, technician training and doctor training.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না এপ্রিল ১২দা গুজরাতকী অদালজতা লৈবা শ্রী অন্নপুর্নধামগী হোস্তেল অমসুং এজুকেসন কম্প্লেক্স শঙ্গাগদৌরি
পি.এম.না জনসহায়ক ত্রস্তকী হিরামনি আরোগ্যধামগী ভুমিপুজনসু পাঙথোক্কনি
11 APR 2022 6:13PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা এপ্রিল ১২গী অয়ুক্কী পুং ১১ তাবা মতমদা ভিদিও কনফরেন্সকী খুত্থাংদা গুজরাতকী অদালজতা লৈবা শ্রী অন্নপুর্নধম ত্রস্তকী হোস্তেল অমসুং এজুকেসন কমপ্লেক্স শঙ্গাগনি। প্রধান মন্ত্রীনা থৌরম অসিদা জনসহায়ক ত্রস্তকী হিরামনি আরোগ্যধামগী ভুমিপুজনসু পাঙথোক্কনি।
হোস্তেল অমসুং এজুকেসন কম্প্লেক্স অসিগী মনুংদা মহৈরোয় ৬০০কী কা ১৫০গা লোয়ননা লোজিং অমসুং বোর্দিংগী খুদোংচাবা ফংহল্লি। অতোপ্পা ফেসিলিতীশিংগী মনুংদা জি.পি.এস.সি.গী ত্রেনিং সেন্তর, য়ু.পি.এস.সি. একজামশিং, ই-লাইব্রেরী, কনফরেন্স রুম, স্পোর্তস রুমশিং পীবা অমসুং তি.ভি. রুম অমসুং মহৈরোয়শিংগী প্রাইমরী হেল্থ ফেসিলিতিশিং য়াওরি।
জনসাহয়ক ত্রস্ত অসিনা হিরামনি অরোগ্য ধাম শেমগৎকনি। মসিদা অমুক্তংদা মীওই ১৪ দাইলাইসিস তৌবা য়াবগী ফেসিলিতী, পুং ২৮ ঈ ফংহনবা ব্লদ বেঙ্ক, পুং ২৪ হাংবা মেদিকেল স্তোর, মতমগা চুনরবা পেথোলোজী লেবোরেতরী অমসুং হেল্থ চেক অপশিংগী অফবা মখলগী খুৎলাইশিং য়াওনা খ্বাইদগী নৌবা মেদিকেল ফেসিলিতীশিং লৈগনি। মসিদা অয়ুর্বেদ, হোমিওপেথী, এক্যুপঙ্কচর, য়োগ থেরাপীনচিংবা এদভান্স ওইরবা ফেসিলিতীশিংগা লোয়ননা দে-ক্যের সেন্তর অমা লৈগনি। মসিনা ফর্স্ত এদ ত্রেনিং, তেক্নিসিয়ন ত্রেনিং অমসুং দোক্তর ত্রেনিংগী ফেসিলিতীশিং ফংহনগনি।