Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 184.52 Cr
Over 1.81 Cr vaccine doses administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 13,445
1,260 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.76%
Weekly Positivity Rate is presently at 0.23%
02 APR 2022 9:32AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 184.52 Cr (1,84,52,44,856) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,20,93,346 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 1.81 Cr (1,81,21,823) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10403737
2nd Dose
10000984
Precaution Dose
4474440
FLWs
1st Dose
18413339
2nd Dose
17512279
Precaution Dose
6897755
Age Group 12-14 years
1st Dose
18121823
Age Group 15-18 years
1st Dose
57268440
2nd Dose
38356896
Age Group 18-44 years
1st Dose
554683438
2nd Dose
466628426
Age Group 45-59 years
1st Dose
202760965
2nd Dose
185485333
Over 60 years
1st Dose
126746554
2nd Dose
115534690
Precaution Dose
11955757
Precaution Dose
2,33,27,952
Total
1,84,52,44,856
Following a continuous downward trend, India’s Active Caseload declines to today 13,445 Active cases now constitute 0.03% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.76%. 1,404 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,24,92,326.
1,260 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 5,28,021 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 79.02 Cr (79,02,98,979) cumulative tests.
There has been a sustained fall in the weekly and daily Positivity Rates too. Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 0.23% and the Daily Positivity rate is also reported to be 0.24%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১৮৪.৫২ লানখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিন দোজ করোর ১.৮১গী মথক্তা কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ১৩,৪৪৫দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪গী মনুংদা অনৌবা কেস ১,২৬০ রিপোর্ত তৌরক্লি
অনাবা ফগৎলকপগী চাং হৌজিক ৯৮.৭৬%দা লৈরি
লেঙদবা চয়োলগী পোজিতিবিতী চাং হৌজিক ০.২৩দা লৈরি
02 APR 2022 9:32AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৮৪.৫২ (১,৮৪,৫২,৪৪,৮৫৬) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,২০,৯৩,৩৪৬গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ১.৮১ (১,৮১,২১,৮২৩) দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৪০৩৭৩৭
অনিশুবা দোজ
১০০০০৯৮৪
প্রিকোসন দোজ
৪৪৭৪৪৪০
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৪১৩৩৩৯
অনিশুবা দোজ
১৭৫১২২৭৯
প্রিকোসন দোজ
৬৮৯৭৭৫৫
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
১৮১২১৮২৩
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৫৭২৬৮৪৪০
অনিশুবা দোজ
৩৮৩৫৬৮৯৬
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫৪৬৮৩৪৩৮
অনিশুবা দোজ
৪৬৬৬২৮৪২৬
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০২৭৬০৯৬৫
অনিশুবা দোজ
১৮৫৪৮৫৩৩৩
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২৬৭৪৬৫৫৪
অনিশুবা দোজ
১১৫৫৩৪৬৯০
প্রিকোসন দোজ
১১৯৫৫৭৫৭
প্রিকোসন দোজ
২,৩৩,২৭,৯৫২
অপুনবা
১,৮৪,৫২,৪৪,৮৫৬
মখা তানা অদুমক হান্থরকপগী ত্রেন্দ অসি তুং ইল্লদুনা, ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি মখা তানা ঙসি ১৩,৪৪৫ দা হন্থখ্রে, লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.০৩%দা লৈরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৭৬%তা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১,৯১৮ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৪,৯২,৩২৬ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১,২৬০ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৫,২৮,০২১ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৭৮.০২ (৭৮,০২,৯৮,৯৭৯) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.২৩% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.২৪% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি