হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
01 APR 2022 9:19AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইবকী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ১৮৪.৩১ কাপথোকখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ১৩,৬৭২ লৈরি
এক্তিব কেসশিং ০.০৩%দা লৈরি
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৭৬%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা ১,৯১৮ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা ৪,২৪,৯০,৯২২দা হেনগৎলে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেসশিং ১,৩৩৫ লাক্লি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (০.২২% )নি
চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত (০.২৩%)নি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৭৮.৯৭ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত ৬,০৬,০৩৬ তৌখ্রে

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
01 APR 2022 9:19AM by PIB Delhi
184.31 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 13,672
Active cases stand at 0.03%
Recovery Rate currently at 98.76%
1,918 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,24,90,922
1,335 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (0.22%)
Weekly Positivity Rate (0.23%)
78.97 cr Total Tests conducted so far; 6,06,036 tests conducted in the last 24 hours