Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 184.31 Cr
Over 1.72 Cr vaccine doses administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 13,672
1,335 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.76%
Weekly Positivity Rate is presently at 0.23%
01 APR 2022 9:36AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 184.31 Cr (1,84,31,89,377) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,20,52,965 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 1.72 Cr (1,72,91,282) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10403684
2nd Dose
10000301
Precaution Dose
4465702
FLWs
1st Dose
18413239
2nd Dose
17510947
Precaution Dose
6878117
Age Group 12-14 years
1st Dose
17291282
Age Group 15-18 years
1st Dose
57196248
2nd Dose
38160158
Age Group 18-44 years
1st Dose
554623395
2nd Dose
466099614
Age Group 45-59 years
1st Dose
202751358
2nd Dose
185365997
Over 60 years
1st Dose
126739339
2nd Dose
115462075
Precaution Dose
11827921
Precaution Dose
2,31,71,740
Total
1,84,31,89,377
Following a continuous downward trend, India’s Active Caseload declines to today 13,672 Active cases now constitute 0.03% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.76%. 1,918 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,24,90,922.
1,335 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 6,06,036 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 78.97 Cr (78,97,70,958) cumulative tests.
There has been a sustained fall in the weekly and daily Positivity Rates too. Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 0.23% and the Daily Positivity rate is also reported to be 0.22%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ১৮৪.৩১ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিন দোজ করোর ১.৭২ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১৩,৬৭২ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১,৩৩৫ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৭৬%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ০.২৩% ওইরি
01 APR 2022 9:36AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৮৪.৩১ (১,৮৪,৩১,৮৯,৩৭৭) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,২০,৫২,৯৬৫গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ১.৭২ (১,৭২,৯১,২৮২) দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৪০৩৬৮৪
অনিশুবা দোজ
১০০০০৩০১
প্রিকোসন দোজ
৪৪৬৫৭০২
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৪১৩২৩৯
অনিশুবা দোজ
১৭৫১০৯৪৭
প্রিকোসন দোজ
৬৮৭৮১১৭
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
১৭২৯১২৮২
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৫৭১৯৬২৪৮
অনিশুবা দোজ
৩৮১৬০১৫৮
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫৪৬২৩৩৯৫
অনিশুবা দোজ
৪৬৬০৯৯৬১৪
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০২৭৫১৩৫৮
অনিশুবা দোজ
১৮৫৩৬৫৯৯৭
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২৬৭৩৯৩৩৯
অনিশুবা দোজ
১১৫৪৬২০৭৫
প্রিকোসন দোজ
১১৮২৭৯২১
প্রিকোসন দোজ
২,৩১,৭১,৭৪০
অপুনবা
১,৮৪,৩১,৮৯,৩৭৭
মখা তানা অদুমক হান্থরকপগী ত্রেন্দ অসি তুং ইল্লদুনা, ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি মখা তানা ঙসি ১৩,৬৭২ দা হন্থখ্রে, লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.০৩%দা লৈরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৭৬%তা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১,৯১৮ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৪,৯০,৯২২ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১,৩৩৫ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৬ ৬,০৬,০৩৬ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৭৮.৯৭ (৭৮,৯৭,৭০,৯৫৮) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.২৩% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.২২% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি