প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না দা. প্রমোদ সাৱন্ত অমসুং মহাক্কী মন্ত্রী-মন্দলনা ৱাশক লৌখিবদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
28 MAR 2022 1:30PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা দা. প্রমোদ সাৱন্ত অমসুং মহাক্কী মন্ত্রী-মন্দলনা গোৱাগী মুখ্য মন্ত্রী অমসুং মন্ত্রীশিং ওইনা ৱাশক লৌখিবদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা মখোয়গী তীম অসিনা গোৱা মীয়ামদা গুদ গভর্নান্স ফংহনবা ঙমগনি হায়না মহাক্কী থাজবা থমখি।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি;
"@DrPramodPSawant জী অমসুং ঙসি গোৱাদা ৱাশক লৌখিবা অতোপ্পা মীওই পুম্নমকপু নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি। মখোয়গী তীম অসিনা গোৱা মীয়ামদা গুদ গভর্নান্স ফংহনবা ঙমগনি অমসুং হৌখিবা দিকেদ অসিদা তৌরকখিবা প্রো-পিপলদা য়ুম্ফম ওইবা ওইবা থবক তৌরক্কনি হায়না ঐহাক্না থাজবা থম্মি।"

Prime Minister's Office
PM congratulates Dr. Pramod Sawant and his Council of Ministers on taking oath
28 MAR 2022 1:30PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Dr. Pramod Sawant and his Council of Ministers on taking oath as the Chief Minister and Ministers of Goa.
The Prime Minister expressed his confidence that entire team will deliver good governance to the people of Goa.
The Prime Minister tweeted;
"Congratulations to @DrPramodPSawant Ji and all others who took oath in Goa today. I am confident this entire team will deliver good governance to the people of Goa and build on the pro-people work done in the last decade."