হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১৮১.০৪ লানখ্রে
চহি ১২-১৪ ফাওবগী কাংলুপশিংগীদমক্তা ভেক্সিন দোজ লাখ ১১ হেন্না কাপথোকখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ঙসি ২৭,৮০২দা তাথখ্রে; ভারতকী অপুনবা পোজিতিব কেসকী ০.০৬%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,০৭৫ রিপোর্ত তৌরকখি
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৮.৭৩% ওইরি
হৌজিক্কী ওইরিবা চয়োলগী লৈরিবা পোজিতিবিতী রেৎ ০.৪১%দা লৈরি
19 MAR 2022 9:32AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৮১.০৪ (১,৮১,০৪,৯৬,৯২৪) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,১৩,৫১,৫৪৫গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত লাখ ১১ (১১,৬৮,১০৬)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০২,৯৬৫
২শুবা দোজ
৯৯,৮৯,৪৫৯
প্রিকোসন দোজ
৪৩,৫০,৯৯৮
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,১২,০৪৪
২শুবা দোজ
১,৭৪,৮৬,৭৮৩
প্রিকোসন দোজ
৬৬,৪৫,৭০৪
চহি ১২-১৪গী মীওই কাংলুপ
অহানবা দোজ
১১,৬৮,১০৬
চহি ১৫-১৮গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫,৬১,৬৬,৯০৪
২শুবা দোজ
৩,৫৩,৪১,৩৪৮
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫৫,৩৭,১১,৯৩২
২শুবা দোজ
৪৫,৮৯,২৫,৫৭৫
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
২০,২৫,৯৬,৫৯৭
২শুবা দোজ
১৮,৩৬,২৭,৮৮৯
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৬৬,৩৩,৫১২
২শুবা দোজ
১১,৪৩,৭৩,১৭৩
প্রিকোসন দোজ
১,০৬,৬৩,৯৩৫
প্রিকোসন দোজ
২,১৬,৬০,৬৩৭
অপুনবা
১,৮১,০৪,৯৬,৯২৪
মখারোমদা ন্থরকপগী ত্রেন্দ অসি মখাচত্থদুনা, ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি ঙসি ২৭,৮০২ দা হন্থখ্রে। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিংগী শরুক ০.০৬% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৭৩%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৩,৩৮৩ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৪,৬১,৯২৬ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,০৭৫ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯ তেস্ত মশিং ৩,৭০,৫১৪ তৌবা উখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৭৮.২২ (৭৮,২২,২৮,৬৮৫)গী মথক্তা তৌখ্রে‍।
চয়োলগী অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেতসু তাথরক্লি। লৈবাক অসিদা হৌজিক ওইরিবা চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত ০.৪১%দা লৈরি অমদি নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ০.৫৬%দা লৈরি।

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 181.04 Cr
More than 11 lakh vaccine doses administered for age group 12-14 years
India's Active caseload declines to 27,802 today; stands at 0.06% of India’s total Positive Cases
2,075 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.73%
Weekly Positivity Rate is presently at 0.41%
19 MAR 2022 9:32AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 181.04 Cr (1,81,04,96,924) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,13,51,545 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 11 lakh (11,68,106) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,02,965
2nd Dose
99,89,459
Precaution Dose
43,50,998
FLWs
1st Dose
1,84,12,044
2nd Dose
1,74,86,783
Precaution Dose
66,45,704
Age Group 12-14 years
1st Dose
11,68,106
Age Group 15-18 years
1st Dose
5,61,66,904
2nd Dose
3,53,41,348
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,37,11,932
2nd Dose
45,89,25,575
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,25,96,597
2nd Dose
18,36,27,889
Over 60 years
1st Dose
12,66,33,512
2nd Dose
11,43,73,173
Precaution Dose
1,06,63,935
Precaution Dose
2,16,60,637
Total
1,81,04,96,924
Following a continuous downward trend, India’s Active Caseload has declined to 27,802 today, constituting 0.06% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.73%. 3,383 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,24,61,926.
2,075 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 3,70,514 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 78.22 Cr (78,22,28,685) cumulative tests.
There has been a sustained fall in the weekly and daily Positivity Rates too. Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 0.41% and the Daily Positivity rate is reported to be 0.56%.