হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
17 MAR 2022 9:02AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজঙগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৮০.৮০ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ৩০,৭৯৯ ওইরি
এক্তিব কেস ০.০৭% ওইরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৭৩% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৪,৪৯১ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৪,৫৪,৫৪৬ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৫৩৯ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৩৫%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৪২%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৭৮.১২ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৭,১৭,৩৩০ তৌখি

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
17 MAR 2022 9:02AM by PIB Delhi
180.80 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 30,799
Active cases stand at 0.07%
Recovery Rate currently at 98.73%
4,491 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,24,54,546
2,539 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (0.35%)
Weekly Positivity Rate (0.42%)
78.12 cr Total Tests conducted so far; 7,17,330 tests conducted in the last 24 hours