Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
17 MAR 2022 9:02AM by PIB Delhi
180.80 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 30,799
Active cases stand at 0.07%
Recovery Rate currently at 98.73%
4,491 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,24,54,546
2,539 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (0.35%)
Weekly Positivity Rate (0.42%)
78.12 cr Total Tests conducted so far; 7,17,330 tests conducted in the last 24 hours

ସ୍ୱାସ୍ଥ୍ୟ ଓ ପରିବାର ମନ୍ତ୍ରଣାଳୟ
ଦେଶରେ କରୋନାର ସଦ୍ୟତମ ସ୍ଥିତି
17 MAR 2022 9:02AM by PIB Bhubaneswar
ମହାମାରୀ କରୋନାର ନିୟନ୍ତ୍ରଣ ନିମିତ୍ତ ଦେଶବ୍ୟାପି ପ୍ରତିଷେଧକ ଟିକାକରଣ କାର୍ଯ୍ୟକ୍ରମ ଚାଲିଛି । ଗତ ୨୪ ଘଣ୍ଟା ମଧ୍ୟରେ ଦିଆଯାଇଥିବା ଟିକାକୁ ମିଶାଇ ଏପର୍ଯ୍ୟନ୍ତ ୧୮୦.୮୦ କୋଟି ଡୋଜ୍ ଟିକା ଦିଆଯାଇ ସାରିଲାଣି । ବର୍ତ୍ତମାନ ୩ଠ,୭୯୯ ସକ୍ରିୟ କରୋନା ରୋଗୀ ଦେଶରେ ଅଛନ୍ତି । ସକ୍ରିୟ ରୋଗୀଙ୍କ ହାର ୦.୦୭ ପ୍ରତିଶତ ରହିଛି । ସେହିପରି ଆରୋଗ୍ୟ ହାର ୯୮.୭୩ ପ୍ରତିଶତ ରହିଛି । ଗତ ୨୪ ଘଣ୍ଟା ମଧ୍ୟରେ ୪,୪୯୧ ଜଣ ଆରୋଗ୍ୟ ଲାଭ କରିବା ପରେ ଏପର୍ଯ୍ୟନ୍ତ ମୋଟ ଆରୋଗ୍ୟଙ୍କ ସଂଖ୍ୟା ୪, ୨୪, ୫୪, ୫୪୬ରେ ପହଞ୍ଚିଛି । ଗତ ୨୪ ଘଣ୍ଟା ମଧ୍ୟରେ ୨,୫୩୯ ଜଣ ନୂଆ ସଂକ୍ରମିତ ହୋଇଥିବା ଜଣାପଡ଼ିଛି । ବର୍ତ୍ତମାନ ଦୈନିକ ସଂକ୍ରମଣ ହାର ୦.୩୫ ପ୍ରତିଶତ ଏବଂ ସାପ୍ତାହିକ ସଂକ୍ରମଣ ହାର ୦.୪୨ ପ୍ରତିଶତ ରହିଛି । ଗତ ୨୪ ଘଣ୍ଟା ମଧ୍ୟରେ ୭,୧୭, ୩୩୦ଟି ନମୁନା ପରୀକ୍ଷାକୁ ମିଶାଇ ଏପର୍ଯ୍ୟନ୍ତ ୭୮.୧୨ କୋଟି ନମୁନା ପରୀକ୍ଷା କରାଗଲାଣି ।