হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ করোর ১৭৯.৫৩ হেনখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ১৮.২৩ হেন্না কাপখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৭০%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৪,১৮৪ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৪৪,৪৮৮দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ০.৫৮% ওইরি
10 MAR 2022 9:17AM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ১৮.২৩ (১৮,২৩,৩২৯) হেন্না কাপখিবগা লোয়ননা ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৭৯.৫৩ (১,৭৯,৫৩,৯৫,৬৪৯) হেনখ্রে।
মসি সেসন ২,০৯,২২,২২৭কী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি। ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০২,৩৭৫
অনিশুবা দোজ
৯৯,৮০,২১৮
প্রিকোসন দোজ
৪২,৭৯,৭৪৭
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,১১,০৩৭
অনিশুবা দোজ
১,৭৪,৬৮,৯৩৬
প্রিকোসন দোজ
৬৪,৭৭,৫৭৮
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৫,৫৬,৫৪,৮৭৬
অনিশুবা দোজ
৩,২৪,৯৮,৪৮১
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫,২৯,৭২,৬৩৯
অনিশুবা দোজ
৪৫,২৫,৫২,২৭০
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,২৪,৬৭,৫৬৮
অনিশুবা দোজ
১৮,২০,৭৪,৯৪৯
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৬৫,৫২,৪৬৮
অনিশুবা দোজ
১১,৩৩,৯৩,৮৫৩
প্রিকোসন দোজ
১,০২,০৮,৬৫৪
প্রিকোসন দোজ
২,০৯,৬৫,৯৭৯
অপুনবা
১,৭৯,৫৩,৯৫,৬৪৯
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৬,৫৫৪ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৪,২০,১২০ শুখ্রে।
মসিগা লোয়ননা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৭০% য়ৌখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৪,১৮৪ রিপোর্ত তৌরকখি।
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৪৪,৪৮৮দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিংগী শরুক ০.১০% ওইরি।
লৈবাক অসিদা তেস্তিং কেপাসিতী অসি মখা তানা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না তেস্ত ৮,৭৩,৯৭৪ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৭৭.৬০ (৭৭,৬০,৮২,৪৪৫) হেন্না তৌখ্রে।
লৈবাক শিনবা থুংবদা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনবগা লোয়ননা লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.৫৮% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.৪৮% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 179.53 Cr
More than 18.23 lakh Vaccine Doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.70%
4,184 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload currently stands at 44,488
Weekly Positivity Rate is presently at 0.58%
10 MAR 2022 9:17AM by PIB Delhi
With the administration of more than 18.23 lakh Doses (18,23,329) vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 179.53 Cr (1,79,53,95,649) as per provisional reports till 7 am today.
This has been achieved through 2,09,22,227 sessions. The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,02,375
2nd Dose
99,80,218
Precaution Dose
42,79,747
FLWs
1st Dose
1,84,11,037
2nd Dose
1,74,68,936
Precaution Dose
64,77,578
Age Group 15-18 years
1st Dose
5,56,54,876
2nd Dose
3,24,98,481
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,29,72,639
2nd Dose
45,25,52,270
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,24,67,568
2nd Dose
18,20,74,949
Over 60 years
1st Dose
12,65,52,468
2nd Dose
11,33,93,853
Precaution Dose
1,02,08,654
Precaution Dose
2,09,65,979
Total
1,79,53,95,649
6,554 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,24,20,120.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.70%.
4,184 new cases were reported in the last 24 hours.
India’s Active Caseload is presently at 44,488. Active cases constitute 0.10% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 8,73,974 tests being conducted. India has so far conducted over 77.60 Cr (77,60,82,445) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 0.58% and the Daily Positivity rate is reported to be 0.48%.