হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
03 MAR 2022 9:00AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইবকী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ১৭৮.০২ কাপথোকখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ৭৭,১৫২ লৈরি
এক্তিব কেসশিং ০.১৮%দা লৈরি
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৬২%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা ১৪,৯৪৭ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা ৪,২৩,৫৩,৬২০দা হেনগৎলে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেসশিং ৬,৫৬১ লাক্লি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (০.৭৪% )নি
চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত (০.৯৯%)নি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৭৭ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত ৮,৮২,৯৫৩ তৌখ্রে

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
03 MAR 2022 9:00AM by PIB Delhi
178.02 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 77,152
Active cases stand at 0.18%
Recovery Rate currently at 98.62%
14,947 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 4,23,53,620
6,561 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (0.74%)
Weekly Positivity Rate (0.99%)
77 cr Total Tests conducted so far; 8,82,953 tests conducted in the last 24 hours