Prime Minister's Office
PM speaks on phone with His Excellency Vladimir Putin, President of the Russian Federation
02 MAR 2022 10:27PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi spoke on phone today with His Excellency Vladimir Putin, President of the Russian Federation.
The leaders reviewed the situation in Ukraine, especially in the city of Kharkiv where many Indian students are stuck. They discussed the safe evacuation of the Indian nationals from the conflict areas.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা রসিয়ান ফেদরেসনগী রাস্ত্রপতি হিজ এক্সিলেন্সী ব্লাদিমির পুতিনগা ফোনদা ৱারী শানখ্রে
02 MAR 2022 10:27PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি রসিয়ান ফেদরেসনগী রাস্ত্রপতি হিজ এক্সিলেন্সী ব্লাদিমির পুতিনগা ফোনদা ৱারী শানখ্রে।
লুচিংবশিংনা অখন্ননা ভারতকী মহৈরোই কয়া পন্দুনা লৈরিবা য়ুক্রেনগী খারকিব সহরগী ফিভমগী মতাংদা নৌহৌনা য়েংশিনখি। মখোয়না চয়েৎনরিবা মফমশিংদগী ভারত মচাশিং অশোই অঙাম য়াওদনা পুথোরক্নবা খন্ন-নৈনখি।