ସ୍ଵରାଷ୍ଟ୍ର ବ୍ୟାପାର ମନ୍ତ୍ରଣାଳୟ
ୟୁକ୍ରେନକୁ ରିଲିଫ ସାମଗ୍ରୀ ପଠାଇଲା ଜାତୀୟ ବିପର୍ଯ୍ୟୟ ପ୍ରଶମନ ବାହିନୀ (ଏନଡିଆରଏଫ)
02 MAR 2022 5:55PM by PIB Bhubaneswar
ଜାତୀୟ ବିପର୍ଯ୍ୟୟ ପ୍ରଶମନ ବାହିନୀ (ଏନଡିଆରଏଫ) ୟୁକ୍ରେନକୁ ରିଲିଫ ସାମଗ୍ରୀ ପଠାଇଛି । ୟୁକ୍ରେନର ଜନସାଧାରଣଙ୍କ ପାଇଁ ଏନଡିଆରଏଫ ପକ୍ଷରୁ କମ୍ବଳ, ଚଦର ଏବଂ ପଢ଼ିବା ପାଇଁ ସୋଲାର ଲ୍ୟାମ୍ପ ପଠାଯାଇଛି । ଆଜି ସକାଳେ ପୋଲାଣ୍ଡ ଅଭିମୁଖେ ଯାତ୍ରା କରିଥିବା ଏକ ବିମାନ ଏବଂ ସନ୍ଧ୍ୟାରେ ରୋମାନିଆ ଅଭିମୁଖେ ଯାତ୍ରା କରିଥିବା ଭାରତୀୟ ବାୟୁସେନା (ଆଇଏଏଫ) ବିମାନରେ ଏସବୁ ରିଲିଫ ସାମଗ୍ରୀ ପଠାଯାଇଛି ।

Ministry of Home Affairs
National Disaster Response Force (NDRF) sends relief material to Ukraine
02 MAR 2022 5:55PM by PIB Delhi
The National Disaster Response Force (NDRF) has sent relief material to Ukraine. The NDRF has provided relief material including blankets, sleeping mats, and solar study lamps etc. for the people of Ukraine. The relief material was sent through a flight that left for Poland this morning and another on an Indian Air Force (IAF) flight that left for Romania this afternoon.