হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১৭৭.৫০ লানখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৫ হেন্না কাপথোকখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৮.৫৬% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৮,০১৩ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ১,০২,৬০১দা লৈরি
হৌজিক্কী ওইরিবা চয়োলগী লৈরিবা পোজিতিবিতী রেত ১.১৭%দা লৈরি।
28 FEB 2022 10:18AM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৫ (৪,৯০,৩২১) হেন্না কাপখিবগা লোইননা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১৭৭.৫০ (১,৭৭,৫০,৮৬,৩৩৫)গী পন্দুপ হেনবা ঙমখ্রে।
মসি সেসন ২,০৩,৪৯,৫৯০ খুত্থাংদা কাপখি। ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০১,৫৩৫
২শুবা দোজ
৯৯,৬৬,৩৯৮
প্রিকোসন দোজ
৪১,৭০,৯৯৭
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,০৯,৪৫২
২শুবা দোজ
১,৭৪,৪১,৩৭০
প্রিকোসন দোজ
৬২,১৭,৩৩২
চহি ১৫-১৮গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫,৪৭,৯৪,৪৫৯
২শুবা দোজ
২,৭৪,৮৭,৩৭০
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫৫,১৭,৪৯,২৫৮
২শুবা দোজ
৪৪,৩৮,৯৮,৭০৮
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
২০,২২,৬৪,১০১
২শুবা দোজ
১৮,০০,৮৪,৬৬২
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৬৪,০৩,০০৪
২শুবা দোজ
১১,২১,৭৪,৬৪১
প্রিকোসন দোজ
৯৬,২৩,০৪৮
প্রিকোসন দোজ
২,০০,১১,৩৭৭
অপুনবা
১,৭৭,৫০,৮৬,৩৩৫
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা অনাবা মীওই ১৬,৭৬৫ নাবা ফগৎখ্রে অমসুং মীওইশিংগী অপুনবা মশিং অসি ৪,২৩,০৭,৬৮৬ নাবা ফখ্রে (লাইচৎ হেক হৌরকপদগী)।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৮.৫৬%দা লৈরি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৮,০১৩ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌজিক্কী ওইনা ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১,০২,৬০১ ওইরি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী ওইবা অপুনবা পোজিতিব কেস মশিংগী ০.২৪% ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ৭,২৩,৮২৮ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৭৬.৭৪ (৭৬,৭৪,৮১,৩৪৬) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ১.১৭%দা লৈরি অমদি নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ১.১১%দা লৈরি।

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 177.50 Cr
Nearly 5 lakh Vaccine Doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.56%
8,013 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload currently stands at 1,02,601
Weekly Positivity Rate is presently at 1.17%
28 FEB 2022 10:18AM by PIB Delhi
With the administration of nearly 5 lakh Doses (4,90,321) vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 177.50 Cr (1,77,50,86,335) as per provisional reports till 7 am today.
This has been achieved through 2,03,49,590 sessions. The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,01,535
2nd Dose
99,66,398
Precaution Dose
41,70,997
FLWs
1st Dose
1,84,09,452
2nd Dose
1,74,41,370
Precaution Dose
62,17,332
Age Group 15-18 years
1st Dose
5,47,94,459
2nd Dose
2,74,87,370
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,17,49,258
2nd Dose
44,38,98,708
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,22,64,101
2nd Dose
18,00,84,662
Over 60 years
1st Dose
12,64,03,004
2nd Dose
11,21,74,641
Precaution Dose
96,23,048
Precaution Dose
2,00,11,377
Total
1,77,50,86,335
16,765 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,23,07,686.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.56%.
8,013 new cases were reported in the last 24 hours.
India’s Active Caseload is presently at 1,02,601. Active cases constitute 0.24% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 7,23,828 tests being conducted. India has so far conducted over 76.74 Cr (76,74,81,346) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 1.17% and the Daily Positivity rate is reported to be 1.11%.