হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১৭৭.৪৪ লানখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ২৪.০৫ হেন্না কাপথোকখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৮.৫৪% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১০,২৭৩ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ১,১১,৪৭২ লৈরি
হৌজিক্কী ওইরিবা চয়োলগী লৈরিবা পোজিতিবিতী রেত ১.২৬%দা লৈরি
27 FEB 2022 9:17AM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ২৪.০৫ (২৪,০৫,০৪৯) হেন্না কাপখিবগা লোইননা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১৭৭.৪৪ (১,৭৭,৪৪,০৮,১২৯) গী পন্দুপ হেনবা ঙমখ্রে।
মসি সেসন ২,০৩,২৯,২৯৭ খুত্থাংদা কাপখি। ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০১,৫০৩
২শুবা দোজ
৯৯,৬৬,০৩৫
প্রিকোসন দোজ
৪১,৬৮,০১৯
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,০৯,৩৮৪
২শুবা দোজ
১,৭৪,৪০,২০৯
প্রিকোসন দোজ
৬১,৯৯,৩৪৭
চহি ১৫-১৮গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫,৪৭,৬৩,১৮৮
২শুবা দোজ
২,৭৩,৪৬,৮১৮
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫৫,১৬,৯৯,৩৭৮
২শুবা দোজ
৪৪,৩৬,০১,৮৪৮
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
২০,২২,৫৬,০১৪
২শুবা দোজ
১৮,০০,১৬,২৯৩
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৬৩,৯৬,০০৯
২শুবা দোজ
১১,২১,৩৩,৯৭৪
প্রিকোসন দোজ
৯৬,১০,১১০
প্রিকোসন দোজ
১,৯৯,৭৭,৪৭৬
অপুনবা
১,৭৭,৪৪,০৮,১২৯
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা অনাবা মীওই ২০,৪৩৯ নাবা ফগৎখ্রে অমসুং মীওইশিংগী অপুনবা মশিং অসি ৪,২২,৯০,৯২১নাবা ফখ্রে (লাইচৎ হেক হৌরকপদগী)।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৮.৫৪% দা লৈরি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১০,২৭৩ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌজিক্কী ওইনা ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১,১১,৪৭২ইরি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী ওইবা অপুনবা পোজিতিব কেস মশিংগী ০.২৬% ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ১০,২২,২০৪ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৭৬.৬৭(৭৬,৬৭,৫৭,৫১৮) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ১.২৬%দা লৈরি অমদি নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ১.০০%দা লৈরি

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 177.44 Cr
More than 24.05 lakh Vaccine Doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.54%
10,273 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload currently stands at 1,11,472
Weekly Positivity Rate is presently at 1.26%
27 FEB 2022 9:17AM by PIB Delhi
With the administration of more than 24.05 lakh Doses (24,05,049) vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 177.44 Cr (1,77,44,08,129) as per provisional reports till 7 am today.
This has been achieved through 2,03,29,297 sessions. The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,01,503
2nd Dose
99,66,035
Precaution Dose
41,68,019
FLWs
1st Dose
1,84,09,384
2nd Dose
1,74,40,209
Precaution Dose
61,99,347
Age Group 15-18 years
1st Dose
5,47,63,188
2nd Dose
2,73,46,818
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,16,99,378
2nd Dose
44,36,01,848
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,22,56,014
2nd Dose
18,00,16,293
Over 60 years
1st Dose
12,63,96,009
2nd Dose
11,21,33,974
Precaution Dose
96,10,110
Precaution Dose
1,99,77,476
Total
1,77,44,08,129
20,439 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,22,90,921.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.54%.
10,273 new cases were reported in the last 24 hours.
India’s Active Caseload is presently at 1,11,472. Active cases constitute 0.26% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 10,22,204 tests being conducted. India has so far conducted over 76.67 Cr (76,67,57,518) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 1.26% and the Daily Positivity rate is reported to be 1.00%.