হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১৭৬.৮৬ লানখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৩২.০৪ হেন্না কাপথোকখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৮.৪৯% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৩,১৬৬ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ১,৩৪,২৩৫দা লৈরি
হৌজিক্কী ওইরিবা চয়োলগী লৈরিবা পোজিতিবিতী রেত ১.৪৮%দা লৈরি
25 FEB 2022 9:15AM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৩২.০৪ (৩২,০৪,৪২৬) হেন্না কাপখিবগা লোইননা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১৭৬.৮৬ (১,৭৬,৮৬,৮৯,২৬৬) গী পন্দুপ হেনবা ঙমখ্রে।
মসি সেসন ২,০২,১৩,২৯৩ খুত্থাংদা কাপখি। ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০১,২৭৬
২শুবা দোজ
৯৯,৬২,৭৪৬
প্রিকোসন দোজ
৪১,৩৫,৭৮৩
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,০৮,৯৬৩
২শুবা দোজ
১,৭৪,৩৩,৯৪৪
প্রিকোসন দোজ
৬১,২৮,৩৫৬
চহি ১৫-১৮গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫,৪৪,৫৫,০৫৫
২শুবা দোজ
২,৫৭,৭৩,৩০৪
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫৫,১৩,২৭,৬৯০
২শুবা দোজ
৪৪,১৩,১৯,৩৪৪
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
২০,২১,৯৫,১৬৪
২শুবা দোজ
১৭,৯৫,১৮,১৪৯
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৬৩,৪৪,৭২১
২শুবা দোজ
১১,১৮,২৯,৬৫৪
প্রিকোসন দোজ
৯৪,৫৫,১১৭
প্রিকোসন দোজ
১,৯৭,১৯,২৫৬
অপুনবা
১,৭৬,৮৬,৮৯,২৬৬
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা অনাবা মীওই ২৬,৯৮৮ নাবা ফগৎখ্রে অমসুং মীওইশিংগী অপুনবা মশিং অসি ৪,২২,৪৬,৮৮৪ নাবা ফখ্রে (লাইচৎ হেক হৌরকপদগী)।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৮.৪৯% দা লৈরি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৩,১৬৬ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌজিক্কী ওইনা ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১,৩৪,২৩৫ওইরি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী ওইবা অপুনবা পোজিতিব কেস মশিংগী ০.৩১% ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ১০,৩০,০১৬ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৭৬.৪৫(৭৬,৪৫,৯৯,১৮১) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ১.৪৮%দা লৈরি অমদি নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ১.২৮%দা লৈরি

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 176.86 Cr
More than 32.04 lakh Vaccine Doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.49%
13,166 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload currently stands at 1,34,235
Weekly Positivity Rate is presently at 1.48%
25 FEB 2022 9:15AM by PIB Delhi
With the administration of more than 32.04 lakh Doses (32,04,426) vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 176.86 Cr (1,76,86,89,266) as per provisional reports till 7 am today.
This has been achieved through 2,02,13,293 sessions. The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,01,276
2nd Dose
99,62,746
Precaution Dose
41,35,783
FLWs
1st Dose
1,84,08,963
2nd Dose
1,74,33,944
Precaution Dose
61,28,356
Age Group 15-18 years
1st Dose
5,44,55,055
2nd Dose
2,57,73,304
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,13,27,690
2nd Dose
44,13,19,344
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,21,95,164
2nd Dose
17,95,18,149
Over 60 years
1st Dose
12,63,44,721
2nd Dose
11,18,29,654
Precaution Dose
94,55,117
Precaution Dose
1,97,19,256
Total
1,76,86,89,266
26,988 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,22,46,884.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.49%.
13,166 new cases were reported in the last 24 hours.
India’s Active Caseload is presently at 1,34,235. Active cases constitute 0.31% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 10,30,016 tests being conducted. India has so far conducted over 76.45 Cr (76,45,99,181) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 1.48% and the Daily Positivity rate is reported to be 1.28%.