হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
07 FEB 2022 9:08AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইবকী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ১৬৯.৬৩ কাপথোকখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ১১,০৮,৯৩৮দা লৈরি
এক্তিব কেস ২.৬২%দা লৈরি
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৬.১৯%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা ১,৯৯,০৫৪ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা ৪,০৬,৬০,২০২দা হেনগৎলে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৮৩,৮৭৬ লাক্লি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (৭.২৫% )নি
চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত (৯.১৮%)নি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৭৪.১৫ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত ১১,৫৬,৩৬৩ তৌখ্রে

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
07 FEB 2022 9:08AM by PIB Delhi
169.63 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 11,08,938
Active cases stand at 2.62%
Recovery Rate currently at 96.19%
1,99,054 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,06,60,202
83,876 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (7.25%)
Weekly Positivity Rate (9.18%)
74.15 cr Total Tests conducted so far; 11,56,363 tests conducted in the last 24 hours