হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
06 FEB 2022 9:44AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজঙগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৬৯.৪৬ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১২,২৫,০১১ ওইরি
এক্তিব কেস ২ও৯০%দা লৈরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৫.৯১%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ২,১৩,২৪৬ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,০৪,৬১,১৪৮ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪সা অনৌবা কেস ১,০৭,৪৭৪ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (৭.৪২%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (১০.২০%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৭৪.০১ তৌখ্রে; হৌখৎবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ১৪,৪৮,৫১৩ তৌখি

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
06 FEB 2022 9:44AM by PIB Delhi
169.46 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 12,25,011
Active cases stand at 2.90%
Recovery Rate currently at 95.91%
2,13,246 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 4,04,61,148
1,07,474 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (7.42%)
Weekly Positivity Rate (10.20%)
74.01 cr Total Tests conducted so far; 14,48,513 tests conducted in the last 24 hours