Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 168.98 Cr
More than 47 lakh Vaccine Doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 95.64%
1,27,952 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload currently stands at 13,31,648
Weekly Positivity Rate is presently at 11.21%
05 FEB 2022 9:25AM by PIB Delhi
With the administration of more than 47 lakh Doses (47,53,081) vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 168.98 Cr (1,68,98,17,199) as per provisional reports till 7 am today.
This has been achieved through 1,87,05,424 sessions. The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,03,97,320
2nd Dose
98,95,501
Precaution Dose
36,09,410
FLWs
1st Dose
1,84,00,586
2nd Dose
1,73,03,841
Precaution Dose
45,95,770
Age Group 15-18 years
1st Dose
4,88,44,872
2nd Dose
45,80,539
Age Group 18-44 years
1st Dose
54,40,58,916
2nd Dose
41,40,88,065
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,08,49,691
2nd Dose
17,35,80,375
Over 60 years
1st Dose
12,52,77,682
2nd Dose
10,81,41,859
Precaution Dose
61,92,772
Precaution Dose
1,43,97,952
Total
1,68,98,17,199
2,30,814 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,02,47,902.
Consequently, India’s recovery rate stands at 95.64%.
1,27,952 new cases were reported in the last 24 hours.
India’s Active Caseload is presently at 13,31,648. Active cases constitute 3.16% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 16,03,856 tests being conducted. India has so far conducted over 73.79 Cr (73,79,32,233) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 11.21% and the Daily Positivity rate is reported to be 7.98%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ করোর ১৬৮.৯৮ হেনখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৪৭ হেন্না কাপখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৫.৬৪%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১,২৭,৯৫২ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১৩,৩১,৬৪৮দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ১১.২১% ওইরি
05 FEB 2022 9:25AM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৪৭ (৪৭,৫৩,০৮১) হেন্না কাপখিবগা লোয়ননা ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৬৮.৯৮ (১,৬৮,৯৮,১৭,১৯৯) হেনখ্রে।
মসি সেসন ১,৮৭,০৫,৪২৪গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি। ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৩,৯৭,৩২০
অনিশুবা দোজ
৯৮,৯৫,৫০১
প্রিকোসন দোজ
৩৬,০৯,৪১০
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,০০,৫৮৬
অনিশুবা দোজ
১,৭৩,০৩,৮৪১
প্রিকোসন দোজ
৪৫,৯৫,৭৭০
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৪,৮৮,৪৪,৮৭২
অনিশুবা দোজ
৪৫,৮০,৫৩৯
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৪,৪০,৫৮,৯১৬
অনিশুবা দোজ
৪১,৪০,৮৮,০৬৫
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,০৮,৪৯,৬৯১
অনিশুবা দোজ
১৭,৩৫,৮০,৩৭৫
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৫২,৭৭,৬৮২
অনিশুবা দোজ
১০,৮১,৪১,৮৫৯
প্রিকোসন দোজ
৬১,৯২,৭৭২
প্রিকোসন দোজ
১,৪৩,৯৭,৯৫২
অপুনবা
১,৬৮,৯৮,১৭,১৯৯
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ২,৩০,৮১৪ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,০২,৪৭,৯০২ শুখ্রে।
মসিগা লোয়ননা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৫.৬৪% য়ৌখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১,২৭,৯৫২ রিপোর্ত তৌরকখি।
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১৩,৩১,৬৪৮দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিংগী শরুক ৩.১৬% ওইরি।
লৈবাক অসিদা তেস্তিং কেপাসিতী অসি মখা তানা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না তেস্ত ১৬,০৩,৮৫৬ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৭৩.৭৯ (৭৩,৭৯,৩২,২৩৩) হেন্না তৌখ্রে।
লৈবাক শিনবা থুংবদা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনবগা লোয়ননা লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ১১.২১% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৭.৯৮% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি