Prime Minister's Office
PM condoles the deaths in mishap at an under-construction building in Pune
04 FEB 2022 8:53AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed sorrow on mishap at an under-construction building in Pune.
In a tweet the Prime Minister Office said:
"Pained by the mishap at an under-construction building in Pune. Condolences to the bereaved families. I hope that all those injured in this mishap recover at the earliest: PM @narendramodi"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না পুনেদা শাবা লোইদ্রিবা দলান অমদা থোকখিবা খুদোংথিবা থৌদোক্তা লৈখিদ্রবশিংদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
04 FEB 2022 8:53AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা পুনেদা শাবা লোইদ্রিবা দলান অমদা থোকখিবা খুদোংথিবা থৌদোক অদুগী নুংঙাইতাবা ফোঙদোকখ্রে।
ত্বিৎ অমদা প্রধান মন্ত্রী লোয়শঙনা হায়খি:
“পুনেদা শাবা লোইদ্রিবা দলান অমদা থোকখিবা খুদোংথিবা থৌদোক অদু নুংঙাইতাবা পোকই। লৈখিদ্রবা ইমুং-মনুংশিংদা অৱাবা ফোঙডোকচরি। খুদোংথিবা থৌদোক অসিদা অশোক-অপন নংখিবশিং অথুবদা ফগৎলকপা ওইরসনু হায়না থৌনিজরি: পি.এম. @narendramodi”