হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১৬৭.৮৭ লানখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৫৫ হেন্না কাপথোকখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৫.১৪% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১,৭২,৪৩৩ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ১৫,৩৩,৯২১দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত হৌদিক ১২.৯৮%দা লৈরি
03 FEB 2022 9:22AM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৫৫ (৫৫,১০,৬৯৩) হেন্না কাপখিবগা লোইননা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১৬৭.৮৭ (১,৬৭,৮৭,৯৩,১৩৭) হেনখ্রে।
মসি সেসন ১,৮৫,৩৭,৯৯৬গী খুত্থাংদা ফংবা ঙমখি। ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৩,৯৬,৬১২
২শুবা দোজ
৯৮,৮৬,৩০৫
প্রিকোসন দোজ
৩৫,০৯,৯৭৩
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৩,৯৮,৬১৫
২শুবা দোজ
১,৭২,৭৯,৯৬১
প্রিকোসন দোজ
৪২,৮৪,৪৬৮
চহি ১৫-১৮গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৪,৭৭,৭৯,৪৫৪
২শুবা দোজ
২১,৬৩,০১৫
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫৪,২৮,১০,৪৭৭
২শুবা দোজ
৪১,০৫,০৪,৬৮৪
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
২০,০৬,২০,৬৭৬
২শুবা দোজ
১৭,২৭,৩২,৫৭২
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৫১,১৮,৫৫৮
২শুবা দোজ
১০,৭৬,২৭,০৯১
প্রিকোসন দোজ
৫৬,৮০,৬৭৬
প্রিকোসন দোজ
১,৩৪,৭৫,১১৭
অপুনবা
১,৬৭,৮৭,৯৩,১৩৭
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা অনাবা মীওই ২,৫৯,১০৭ নাবা ফগৎখ্রে অমসুং মীওইশিংগী অপুনবা মশিং অসি ৩,৯৭,৭০,৪১৪ নাবা ফখ্রে (লাইচৎ হেক হৌরকপদগী)।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৫.১৪% দা লৈরি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১,৭২,৪৩৩ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌজিক্কী ওইনা ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১৫,৩৩,৯২১ ওইরি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী ওইবা অপুনবা পোজিতিব কেস মশিংগী ৩.৬৭% ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ১৫,৬৯,৪৪৯ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৭৩.৪১ (৭৩,৪১,৯২,৬১৪) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ১২.৯৮%দা লৈরি অমদি নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ১০.৯৯%দা লৈরি

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 167.87 Cr
More than 55 lakh Vaccine Doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 95.14%
1,72,433 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload currently stands at 15,33,921
Weekly Positivity Rate is presently at 12.98%
03 FEB 2022 9:22AM by PIB Delhi
With the administration of more than 55 lakh Doses (55,10,693) vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 167.87 Cr (1,67,87,93,137) as per provisional reports till 7 am today.
This has been achieved through 1,85,37,996 sessions. The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,03,96,612
2nd Dose
98,86,305
Precaution Dose
35,09,973
FLWs
1st Dose
1,83,98,615
2nd Dose
1,72,79,961
Precaution Dose
42,84,468
Age Group 15-18 years
1st Dose
4,77,79,454
2nd Dose
21,63,015
Age Group 18-44 years
1st Dose
54,28,10,477
2nd Dose
41,05,04,684
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,06,20,676
2nd Dose
17,27,32,572
Over 60 years
1st Dose
12,51,18,558
2nd Dose
10,76,27,091
Precaution Dose
56,80,676
Precaution Dose
1,34,75,117
Total
1,67,87,93,137
2,59,107 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 3,97,70,414.
Consequently, India’s recovery rate stands at 95.14%.
1,72,433 new cases were reported in the last 24 hours.
India’s Active Caseload is presently at 15,33,921. Active cases constitute 3.67% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 15,69,449 tests being conducted. India has so far conducted over 73.41 Cr (73,41,92,614) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 12.98% and the Daily Positivity rate is reported to be 10.99%.