হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
30 JAN 2022 9:00AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইবকী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ১৬৫.৭০ কাপথোকখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ১৮,৮৪,৯৩৭দা লৈরি
এক্তিব কেস ৪.৫৯%দা লৈরি
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৪.২১%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা ৩,৫২,৭৮৪ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা ৩,৮৭,১৩,৪৯৪৮দা হেনগৎলে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৩৪,২৮১ লাক্লি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (১৪.৫০% )নি
চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত (১৬.৪০%)নি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৭২.৭৩ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত ১৬,১৫,৯৯৩

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
30 JAN 2022 9:00AM by PIB Delhi
165.70 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 18,84,937
Active cases stand at 4.59%
Recovery Rate currently at 94.21%
3,52,784 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 3,87,13,494
2,34,281 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (14.50%)
Weekly Positivity Rate (16.40%)
72.73 cr Total Tests conducted so far; 16,15,993 tests conducted in the last 24 hours