হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ৩৭৭শুবা নুমিৎ
ইলিজিবল ওইরবা মীশিং ৯৫%দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপথোকখ্রে
ভারতকী অপুনবা ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ১৬৪.৩৫ লানখ্রে
ঙসি নুমিদাং পুং ৭ ফাওবগী মনুংদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৪৯ হেন্না কাপথোকখ্রে
27 JAN 2022 8:04PM by PIB Imphal
লেন্দমার্ক ওইনা মায় পাকপা অমদা, লৈবাক অসিদা ইলিজিবল ওইরবা মীশিং ৯৫%দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপথোকখ্রে। ঙসি ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ করোর ১৬৪.৩৫ (১,৬৪,৩৫,৪১,৮৬৯) লানখ্রে। ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা,ভেক্সিন দোজ লাখ ৪৯ (৪৯,৬৯,৪০৫) হেন্না কাপখ্রে৷ হৌজিক ফাওবদা কোবিদ ভেক্সিনেসনগী মশক খঙদোক্লবা বেনিফিসরীশিংগী প্রিকোসন দোজ করোর ১ (১,০৩,০৪,৮৪৭) হেন্না কাপথোকখ্রে। নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অসিগী ওইনা অরোইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই হায়না পানরি৷
হেলথ অমসুং ফেমিলীগী কেন্দ্রগী মন্ত্রী দাঃ মনসুখ মন্দাবিয়ানা লৈবাক মীয়াম্বু শিংথানিঙাই ওইনা মায় পাকপগীদমক হরাওবা ফোংদোকখ্রে। ত্বীত অমদা, মহাক্না হায়খি মদুদি ভারতনা ইলিজিবল ওইরবা মীশিং ৯৫%গী মথক্তা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপথোকখিবগী রেকোর্দ ফংবা ঙমখ্রে। প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগী লুচিং মখাদা, হেলথ ৱার্কর অমসুং মীয়াম্না শরুক য়াদুনা কন্না হোৎনবনা লৈবাক অসিনা কেম্পেইন অসিদা মাংলোম চংশিল্লি।
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা বেজ তৌদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কভরেজ অদু মখাদা লৈরে:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৩৯৪০৬৩
অনিশুবা দোজ
৯৮৪২৮৮১
প্রিকোসন দোজ
৩০৭১২১৩
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৩৯৩০৯৩
অনিশুবা দোজ
১৭১৮৪৫৭৩
প্রিকোসন দোজ
৩২৬২২৭৪
চহি ১৫-১৮ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৪৪২৮১২৫৪
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৫৩৭৭৮৮৩২৩
অনিশুবা দোজ
৩৯৬৮৬৮৭৪২
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৯৯৭০৪০৩৫
অনিশুবা দোজ
১৬৮৯৪৯৭৬৫
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১২৪৪৬৮৭৭৩
অনিশুবা দোজ
১০৫৩৬১৫২০
প্রিকোসন দোজ
৩৯৭১৩৬০
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৯৩৫০২৯৫৪১
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৬৯৮২০৭৪৮১
প্রিকোসন দোজ
১০৩০৪৮৪৭
অপুনবা
১৬৪৩৫৪১৮৬৯
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা কাপখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্ত অদু মখাদা লৈরে:
তাং: ২০২২গী জানুৱারী ২৭ (৩৭৭শুবা নুমিৎ)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
২৩০
অনিশুবা দোজ
৫২৬৬
প্রিকোসন দোজ
৮১৬০০
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
৪৮৬
অনিশুবা দোজ
১০১৯৪
প্রিকোসন দোজ
১৫৬১৬৭
চহি ১৫-১৮ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৫৪৩২২৭
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৭৪৩১৬৬
অনিশুবা দোজ
১৯৮৯৯৯৭
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১১৮৪৩৪
অনিশুবা দোজ
৫৫৫৭৯৪
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৭৭৮৭৪
অনিশুবা দোজ
৩৩৩৪৮৮
প্রিকোসন দোজ
৩৫৩৮৮২
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
১৪৮৩৪১৭
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
২৮৯৪৭৩৯
প্রিকোসন দোজ
৫৯১৬৪৯
অপুনবা
৪৯৬৯৮০৫
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্পা-লৈতনা য়েংশিল্লি৷

Ministry of Health and Family Welfare
COVID - 19 Vaccination Update - Day 377
First Dose of COVID-19 Vaccine administered to 95% of eligible population
India’s cumulative vaccination coverage crosses 164.35 crore
More than 49 lakh Vaccine doses administered today till 7 pm
27 JAN 2022 8:04PM by PIB Delhi
In a landmark achievement, 95% of eligible population has been administered with first dose of COVID-19 vaccine in the country. India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed 164.35 Crore (1,64,35,41,869) today. More than 49 lakh (49,69,805) Vaccine Doseshave been administered till 7 pm today. More than1 Crore(1,03,04,847) Precaution Doses for the identified categories of beneficiaries for COVID vaccination have been administered so far. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
Dr. Mansukh Mandaviya, Union Minister of Health and Family Welfare, congratulated the nation for the remarkable achievement. In a tweet, he said that India has achieved the record of administering the first dose of COVID-19 vaccine to more than 95% of its eligible population. Under the leadership of Prime Minister Shri Narendra Modi, hard work of health workers and public participation, the country is continuously moving forward in this campaign.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10394063
2nd Dose
9842881
Precaution Dose
3071213
FLWs
1st Dose
18393093
2nd Dose
17184573
Precaution Dose
3262274
Age Group 15-18 years
1st Dose
44281254
Age Group 18-44 years
1st Dose
537788323
2nd Dose
396868742
Age Group 45-59 years
1st Dose
199704035
2nd Dose
168949765
Over 60 years
1st Dose
124468773
2nd Dose
105361520
Precaution Dose
3971360
Cumulative 1st dose administered
935029541
Cumulative 2nd dose administered
698207481
Precaution Dose
10304847
Total
1643541869
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 27th January, 2022 (377thDay)
HCWs
1st Dose
230
2nd Dose
5266
Precaution Dose
81600
FLWs
1st Dose
486
2nd Dose
10194
Precaution Dose
156167
Age Group 15-18 years
1st Dose
543227
Age Group 18-44 years
1st Dose
743166
2nd Dose
1989997
Age Group 45-59 years
1st Dose
118434
2nd Dose
555794
Over 60 years
1st Dose
77874
2nd Dose
333488
Precaution Dose
353882
Cumulative 1st dose administered
1483417
Cumulative 2nd dose administered
2894739
Precaution Dose
591649
Total
4969805
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.