প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
নেতাজী সুভাষ চন্দ্ৰ বসুৰ বিশাল মূৰ্তি ইণ্ডিয়া গেটত স্থাপন কৰা হ'ব বুলি প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ২৩ জানুৱাৰীত নেতাজীৰ জন্ম জয়ন্তীত তেওঁৰ হলোগ্ৰাম প্ৰতিমূৰ্তি উন্মোচন কৰিব
21 JAN 2022 3:00PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ঘোষণা কৰে যে ইণ্ডিয়া গেটত নেতাজী সুভাষ চন্দ্ৰ বসুৰ এক বিশাল প্ৰতিমূৰ্তি স্থাপন কৰা হ'ব। নেতাজী সুভাষ চন্দ্ৰ বসুৰ বিশাল প্ৰতিমূৰ্তি সম্পূৰ্ণ নোহোৱালৈকে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ২৩ জানুৱাৰী, ২০২২ তাৰিখে নেতাজীৰ জন্ম জয়ন্তীত তেওঁৰ হলোগ্ৰাম প্ৰতিমূৰ্তি উন্মোচন কৰিব। এলানি টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
যি সময়ত সমগ্ৰ দেশে নেতাজী সুভাষ চন্দ্ৰ বসুৰ ১২৫ তম জন্ম জয়ন্তী উদযাপন কৰিছে সেই সময়ত মই আনন্দিত যে গ্ৰেনাইটেৰে নিৰ্মিত তেওঁৰ বিশাল মূৰ্তিটো ইণ্ডিয়া গেটত স্থাপন কৰা হ'ব। এইটো তেওঁৰ প্ৰতি ভাৰতৰ ঋণ আদায় কৰাৰ প্ৰতীক হ'ব।
নেতাজী বসুৰ বিশাল মূৰ্তিটো সম্পূৰ্ণ নোহোৱালৈকে, তেওঁৰ এটা হলোগ্ৰাম মূৰ্তি একে ঠাইতে স্থাপিত হ’ব। মই নেতাজীৰ জন্ম জয়ন্তীত ২৩ জানুৱাৰীত তেওঁৰ হলোগ্ৰামৰ মূৰ্তিটো উন্মোচন কৰিম।"

Prime Minister's Office
Netaji Subhas Chandra Bose's grand statue to be installed at India Gate says PM
PM to unveil the Netaji's Hologram statue on his birth anniversary on 23rd January
21 JAN 2022 3:00PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has announced that a grand statue of Netaji Subhas Chandra Bose will be installed at India Gate. Till the grand statue of Netaji Subhas Chandra Bose is completed, the Prime Minister will unveil his Hologram statue on his birth anniversary on 23rd January, 2022.
In a series of tweet, the Prime Minister said;
"At a time when the entire nation is marking the 125th birth anniversary of Netaji Subhas Chandra Bose, I am glad to share that his grand statue, made of granite, will be installed at India Gate. This would be a symbol of India’s indebtedness to him.
Till the grand statue of Netaji Bose is completed, a hologram statue of his would be present at the same place. I will unveil the hologram statue on 23rd January, Netaji’s birth anniversary."