প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ইন্দিয়া গেৎতা নেতাজী সুভাস চন্দ্র বোসকী অচৌবা মীতম খিল্লগনি হায়না পি.এম.না ফোঙদোকখ্রে
পি.এম.না নেতাজীগী হোলোগ্রাম স্তেচ্যু অসি মহাক্কী মপোক কুমওন জনুৱারী ২৩দা মাইখুম হাংদোক্কনি
21 JAN 2022 3:00PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইন্দিয়া গেৎতা নেতাজী সুভাস চন্দ্র বোসকী অচৌবা মীতম খিল্লগনি হায়না লাউথোকখ্রে। নেতাজী সুভাস চন্দ্র বোসকী অচৌবা মীতম অসি মপুং ফানা শাবা লোইদ্রিবা ফাওবা মহাক্কী হোলোগ্রাম স্তেচ্যু অমা মহাক্কী মপোক কুমওন জনুৱারী ২৩, ২০২২দা প্রধান মন্ত্রীনা মাইখুম হাংদোক্কনি।
মথং-মথং ত্বিত তৌরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
"লৈবাক পুম্বনা নেতাজী সুভাস চন্দ্র বোসকী ১২৫শুবা মপোক কুমওন পালন তৌনবা শেম-শারিবা তানফম অসিদা গ্রেনাইৎনা শাবা মহাক্কী অচৌবা মীতম অমা ইন্দিয়া গেৎতা খিনগদবা অসিদা ঐহাক্না নুংঙাইবা পোকই। মসিনা ভারতনা মহাক্কী লমন তোল্লি হায়বা তাক্নবা খুদম অমা ওইরগনি।
নেতাজী বোসকী অচৌবা মীতম অসি মপুং ফানা শাবা লোইদ্রিবা ফাওবা চপ মান্নবা মফম অসিদা মহাক্কী হোলোগ্রাম স্তেচ্যু অমা খিনগনি। ঐহাক্না হোলোগ্রাম স্তেচ্যু অসি জনুৱারী ২৩, নেতাজীগী মপোক কুমওন্দা মাইখুম হাংদোক্কনি"

Prime Minister's Office
Netaji Subhas Chandra Bose's grand statue to be installed at India Gate says PM
PM to unveil the Netaji's Hologram statue on his birth anniversary on 23rd January
21 JAN 2022 3:00PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has announced that a grand statue of Netaji Subhas Chandra Bose will be installed at India Gate. Till the grand statue of Netaji Subhas Chandra Bose is completed, the Prime Minister will unveil his Hologram statue on his birth anniversary on 23rd January, 2022.
In a series of tweet, the Prime Minister said;
"At a time when the entire nation is marking the 125th birth anniversary of Netaji Subhas Chandra Bose, I am glad to share that his grand statue, made of granite, will be installed at India Gate. This would be a symbol of India’s indebtedness to him.
Till the grand statue of Netaji Bose is completed, a hologram statue of his would be present at the same place. I will unveil the hologram statue on 23rd January, Netaji’s birth anniversary."