Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 160.43 Cr
More than 70 lakh Vaccine Doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently at 93.50%
3,47,254 New Cases reported in the last 24 hours
9,692 Total Omicron cases detected so far; an increase of 4.36% since yesterday
India's Active Caseload currently stands at 20,18,825
Weekly Positivity Rate is presently at 16.56%
21 JAN 2022 9:33AM by PIB Delhi
With the administration of more than 70 lakh Doses (70,49,779) vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 160.43 Cr (1,60,43,70,484) as per provisional reports till 7 am today.
This has been achieved through 1,72,80,628 sessions. The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,03,91,052
2nd Dose
98,02,401
Precaution Dose
24,43,673
FLWs
1st Dose
1,83,89,891
2nd Dose
1,71,04,055
Precaution Dose
22,78,810
Age Group 15-18 years
1st Dose
3,96,06,464
Age Group 18-44 years
1st Dose
53,13,79,742
2nd Dose
38,12,54,261
Age Group 45-59 years
1st Dose
19,85,98,912
2nd Dose
16,44,76,409
Over 60 years
1st Dose
12,37,54,315
2nd Dose
10,27,51,056
Precaution Dose
21,39,443
Precaution Dose
68,61,926
Total
1,60,43,70,484
2,51,777 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 3,60,58,806.
Consequently, India’s recovery rate stands at 93.50%.
3,47,254 new cases were reported in the last 24 hours.
India’s Active Caseload is presently at 20,18,825. Active cases constitute 5.23% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 19,35,912 tests being conducted. India has so far conducted over 71.15 Cr (71,15,38,938) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 16.56% and the Daily Positivity rate also reported to be 17.94%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১৬০.৪৩ লানখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৭০ হেন্না কাপথোকখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৩.৫০% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৩,৪৭,২৫৪ রিপোর্ত তৌরকখি
হৌজিক ফাওবদা ওমিক্রোনগী কেস পুন্না ৯,৬৯২ থেংনখ্রে; ঙরাংদগী ৪.৩৬% হেগৎলক্লি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ২০,১৮,৮২৫দা লৈরি
হৌজিক্কী ওইরিবা চয়োলগী লৈরিবা পোজিতিবিতী রেত ১৬.৫৬%
21 JAN 2022 9:33AM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৭০ (৭০,৪৯,৭৭৯) হেন্না কাপখিবগা লোইননা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১৬০.৪৩ (১,৬০,৪৩,৭০,৪৮৪) গী পন্দুপ হেনবা ঙমখ্রে।
মসি সেসন ১,৭২,৮০,৬২৮ খুত্থাংদা কাপখি। ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৩,৯১,০৫২
২শুবা দোজ
৯৮,০২,৪০১
প্রিকোসন দোজ
২৪,৪৩,৬৭৩
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৩,৮৯,৮৯১
২শুবা দোজ
১,৭১,০৪,০৫৫
প্রিকোসন দোজ
২২,৭৮,৮১০
চহি ১৫-১৮গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৩,৯৬,০৬,৪৬৪
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫৩,১৩,৭৯,৭৪২
২শুবা দোজ
৩৮,১২,৫৪,২৬১
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
১৯,৮৫,৯৮,৯১২
২শুবা দোজ
১৬,৪৪,৭৬,৪০৯
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৩৭,৫৪,৩১৫
২শুবা দোজ
১০,২৭,৫১,০৫৬
প্রিকোসন দোজ
২১,৩৯,৪৪৩
প্রিকোসন দোজ
৬৮,৬১,৯২৬
অপুনবা
১,৬০,৪৩,৭০,৪৮৪
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা অনাবা মীওই ২,৫১,৭৭৭ নাবা ফগৎখ্রে অমসুং মীওইশিংগী অপুনবা মশিং অসি ৩,৬০,৫৮,৮০৬ নাবা ফখ্রে (লাইচৎ হেক হৌরকপদগী)।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৩.৫০%দা লৈরি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৩,৪৭,২৫৪ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌজিক্কী ওইনা ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ২০,১৮,৮২৫ ওইরি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী অপুনবা পোজিতিব কেস মশিংগী ৫.২৩% ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ১৯,৩৫,৯১২ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৭১.১৫ (৭১,১৫,৩৮,৯৩৮) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ১৬.৫৬%দা লৈরি অমদি নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ১৭.৯৪%দা লৈরি।