হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ করোর ১৫৮.৮৮ হেনখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৭৬ হেন্না কাপথোকখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৩.৮৮% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৮২,৯৭০ রিপোর্ত তৌরকখি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা ওমিক্রোন কেস ৮,৯৬১ থেংনখ্রে; ঙরাংদগী ০.৭৯% হেগৎলক্লি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক্কী ওইনা ১৮,৩১,০০০দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি হৌজিক্কী ওইনা ১৫.৫৩%দা লৈরি
19 JAN 2022 9:42AM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৭৬ (৭৬,৩৫,২২৯) হেন্না কাপখিবগা লোইননা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১৫৮.৮৮ (১,৫৮,৮৮,৪৭,৫৫৪) হেনখ্রে।
মসি সেসন ১,৭০,৮০,২৯৫গী খুত্থাংদা ফংবা ঙমখি। ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৩,৯০,৭৩১
২শুবা দোজ
৯৭,৯১,১২০
প্রিকোসন দোজ
২১,৫২,৬৯৬
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৩,৮৯,৪৭০
২শুবা দোজ
১,৭০,৭৯,৯৮০
প্রিকোসন দোজ
১৮,৬৫,৩০০
চহি ১৫-১৮গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৩,৭৩,০৪,৬৯৩
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫২,৮৫,৮০,৯৭৫
২শুবা দোজ
৩৭,৫৪,৫৩,৬৫১
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
১৯,৮১,৩৬,৯৮৭
২শুবা দোজ
১৬,২৮,২০,৬৮৭
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৩৪,৪২,৬১৭
২শুবা দোজ
১০,১৭,৯০,৩৮০
প্রিকোসন দোজ
১৬,৪৮,২৬৭
প্রিকোসন দোজ
৫৬,৬৬,২৬৩
অপুনবা
১,৫৮,৮৮,৪৭,৫৫৪
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা অনাবা মীওই ১,৮৮,১৫৭ নাবা ফগৎখ্রে অমদি নাবা ফগৎলবশিংগী অপুনবা মশিং অসি হৌজিক (লাইচৎ হেক হৌরকপদগী) ৩,৫৫,৮৩,০৩৯দা লৈরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৩.৮৮%দা লৈরি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৮২,৯৭০ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌজিক্কী ওইনা ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১৮,৩১,০০০দা লৈরি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী অপুনবা পোজিতিব কেস মশিংগী ৪.৮৩% ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী মখা তানা হেনগৎহল্লি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ১৮,৬৯,৬৪২ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৭০.৭৪ (৭০,৭৪,২১,৬৫০) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা, চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ১৫.৫৩%দা লৈরি অমদি নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ১৫.১৩% রিপোর্ত তৌরকখি।

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 158.88 Cr
More than 76 lakh Vaccine Doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently at 93.88%
2,82,970 New Cases reported in the last 24 hours
8,961 Total Omicron cases detected so far; an increase of 0.79% since yesterday
India's Active Caseload currently stands at 18,31,000
Weekly Positivity Rate is presently at 15.53%
19 JAN 2022 9:42AM by PIB Delhi
With the administration of more than 76 lakh Doses (76,35,229) vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 158.88 Cr (1,58,88,47,554) as per provisional reports till 7 am today.
This has been achieved through 1,70,80,295 sessions. The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,03,90,731
2nd Dose
97,91,120
Precaution Dose
21,52,696
FLWs
1st Dose
1,83,89,470
2nd Dose
1,70,79,980
Precaution Dose
18,65,300
Age Group 15-18 years
1st Dose
3,73,04,693
Age Group 18-44 years
1st Dose
52,85,80,975
2nd Dose
37,54,53,651
Age Group 45-59 years
1st Dose
19,81,36,987
2nd Dose
16,28,20,687
Over 60 years
1st Dose
12,34,42,617
2nd Dose
10,17,90,380
Precaution Dose
16,48,267
Precaution Dose
56,66,263
Total
1,58,88,47,554
1,88,157 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 3,55,83,039.
Consequently, India’s recovery rate stands at 93.88%.
2,82,970 new cases were reported in the last 24 hours.
India’s Active Caseload is presently at 18,31,000. Active cases constitute 4.83% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 18,69,642 tests being conducted. India has so far conducted over 70.74 Cr (70,74,21,650) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 15.53% and the Daily Positivity rate also reported to be 15.13%.