Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 151.94 Cr
More than 29 lakh Vaccine Doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently at 96.62%
1,79,723 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload currently stands at 7,23,619
Weekly Positivity Rate is presently at 7.92%
10 JAN 2022 9:51AM by PIB Delhi
With the administration of more than 29 lakh Doses (29,60,975) vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 151.94 Cr (1,51,94,05,951) as per provisional reports till 7 am today.
This has been achieved through 1,62,26,792 sessions. The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
HCWs
1st Dose
1,03,88,899
2nd Dose
97,42,727
FLWs
1st Dose
1,83,87,219
2nd Dose
1,69,75,052
Age Group 15-18 years
1st Dose
2,38,07,879
Age Group 18-44 years
1st Dose
51,45,68,195
2nd Dose
35,25,37,574
Age Group 45-59 years
1st Dose
19,61,86,714
2nd Dose
15,63,00,659
Over 60 years
1st Dose
12,23,10,994
2nd Dose
9,82,00,039
Total
1,51,94,05,951
46,569 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 3,45,00,172.
Consequently, India’s recovery rate stands at 96.62%.
1,79,723 new cases were reported in the last 24 hours.
India’s Active Caseload is presently at 7,23,619. Active cases constitute 2.03% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 13,52,717 tests being conducted. India has so far conducted over 69.15 Cr (69,15,75,352) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 7.92% and the Daily Positivity rate also reported to be 13.29%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১৫১.৯৪ হেনখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ২৯ হেন্না কাপথোকখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৬.৬২% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১,৭৯,৭২৩ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ৭,২৩,৬১৯দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি হৌজিক্কী ওইনা ৭.৯২%দা লৈরি
10 JAN 2022 9:51AM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ২৯ (২৯,৬০,৯৭৫) হেন্না কাপখিবগা লোইননা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১৫১.৯৪ (১,৫১,৯৪,০৫,৯৫১) হেনখ্রে।
মসি সেসন ১,৬২,২৬,৭৯২গী খুত্থাংদা ফংবা ঙমখি। ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৩,৮৮,৮৯৯
অনিশুবা দোজ
৯৭,৪২,৭২৭
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৩,৮৭,২১৯
অনিশুবা দোজ
১,৬৯,৭৫,০৫২
চহি ১৫-১৮গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
২,৩৮,০৭,৮৭৯
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫১,৪৫,৬৮,১৯৫
অনিশুবা দোজ
৩৫,২৫,৩৭,৫৭৪
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
১৯,৬১,৮৬,৭১৪
অনিশুবা দোজ
১৫,৬৩,০০,৬৫৯
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,২৩,১০,৯৯৪
অনিশুবা দোজ
৯,৮২,০০,০৩৯
অপুনবা
১,৫১,৯৪,০৫,৯৫১
হৌখিবা পুং ২৪দা অনাবা মীওই ৪৬,৫৬৯ নাবা ফগৎখ্রে অমসুং নাবা ফগৎলবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং অসি (লাইচৎ হেক হৌরকপদগী) হৌজিক ৩,৪৫,০০,১৭২দা লৈরে।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৬.৬২%দা লৈরি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১,৭৯,৭২৩ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌজিক্কী ওইনা ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ৭,২৩,৬১৯ ওইরি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী অপুনবা পোজিতিব কেস মশিংগী ২.০৩% ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা তেস্ত মশিং পুন্না ১৩,৫২,৭১৭ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৬৯.১৫ (৬৯,১৫,৭৫,৩৫২) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ৭.৯২%দা লৈরি অমদি নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ১৩.২৯%দা লৈরি।