হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১৪৮.৬৭ লানখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৯১ হেন্না কাপথোকখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৭.৮১% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৯০,৯২৮ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ২,৮৫,৪০১দা লৈরি
হৌজিক্কী ওইরিবা চয়োলগী লৈরিবা পোজিতিবিতী রেত ৩.৪৭%
06 JAN 2022 9:54AM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৯১ (৯১,২৫,০৯৯) হেন্না কাপখিবগা লোইননা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১৪৮.৬৭ (১৪৮,৬৭,৮০,২২৭) গী পন্দুপ হেনবা ঙমখ্রে।
মসি সেসন ১,৫৯,০৬,১৩৭গী খুত্থাংদা কাপখি। ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৩,৮৮,৫৪৪
২শুবা দোজ
৯৭,২৮,৮১৫
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৩,৮৬,৫৭৬
২শুবা দোজ
১,৬৯,৩২,৫৬৫
চহি ১৫-১৮গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
১,২৭,৬০,১৪৮
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫০,৭৩,৭৬,১৬৪
২শুবা দোজ
৩৪,৩৩,৭৭,১১৫
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
১৯,৫৪,১৩,২৭৬
২শুবা দোজ
১৫,৩৬,৯২,২১৭
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,১৮,৯৮,৮৬৭
২শুবা দোজ
৯,৬৮,২৫,৯৪০
অপুনবা
১৪৮৬৭৮০২২৭
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা অনাবা মীওই ১৯,২০৬ নাবা ফগৎখ্রে অমসুং মীওইশিংগী অপুনবা মশিং অসি ৩,৪৩,৪১,০০৯ নাবা ফখ্রে (লাইচৎ হেক হৌরকপদগী)।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৭.৮১% দা লৈরি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৯০,৯২৮ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌজিক্কী ওইনা ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ২,৮৫,৪০১ ওইরি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী অপুনবা পোজিতিব কেস মশিংগী ০.৮১% ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ১৪,১৩,০৩০তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৬৮.৫৩ (৬৮,৫৩,০৫,৭৫১) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ৩.৪৭%দা লৈরি অমদি নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ৬.৪৩%দা লৈরি

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 148.67 Cr
More than 91 lakh Vaccine Doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently at 97.81%
90,928 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload currently stands at 2,85,401
Weekly Positivity Rate is presently at 3.47%
06 JAN 2022 9:54AM by PIB Delhi
With the administration of more than 91 lakh Doses (91,25,099) vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 148.67 Cr (148,67,80,227) as per provisional reports till 7 am today.
This has been achieved through 1,59,06,137 sessions. The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
HCWs
1st Dose
1,03,88,544
2nd Dose
97,28,815
FLWs
1st Dose
1,83,86,576
2nd Dose
1,69,32,565
Age Group 15-18 years
1st Dose
1,27,60,148
Age Group 18-44 years
1st Dose
50,73,76,164
2nd Dose
34,33,77,115
Age Group 45-59 years
1st Dose
19,54,13,276
2nd Dose
15,36,92,217
Over 60 years
1st Dose
12,18,98,867
2nd Dose
9,68,25,940
Total
1486780227
19,206 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 3,43,41,009.
Consequently, India’s recovery rate stands at 97.81%.
90,928 new cases were reported in the last 24 hours.
India’s Active Caseload is presently at 2,85,401. Active cases constitute 0.81% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 14,13,030 tests being conducted. India has so far conducted over 68.53 Cr (68,53,05,751) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 3.47% and the Daily Positivity rate also reported to be 6.43%.