হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১৪৪.৫৪ লানখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা দোজ লাখ ৬৬ হেন্না কাপথোকখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৮.৩৬%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৬,৭৬৪ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ৯১,৩৬১দা লৈরি
হৌখিবা নুমিৎ ৪৭ অসিদা চয়োলগী ওইনা লৈরিবা পোজিতিবিতী রেত (০.৮৯%) অসি ১%দগী তাখি
31 DEC 2021 9:51AM by PIB Imphal
ভেক্সিন দোজ ৬৬,৬৫,২৯০ কাপখিবগা লোইননা হৌখিবা পুং ২৪দা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১৪৪.৫৪ (১,৪৪,৫৪,১৬,৭১৪) গী পন্দুপ হেনবা ঙমখ্রে। মসি সেসন ১,৫৪,২৭,৫৫০গী খুত্থাংদা কাপখি।
ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
ঐচ.সি.দবল্যু
অহানবা দোজ
১,০৩,৮৭,৫৬৪
২শুবা দোজ
৯৭,০৮,২৯৭
এফ.এল.দবল্যু
অহানবা দোজ
১,৮৩,৮৫,৬০৬
২শুবা দোজ
১,৬৮,৮৯,০৪২
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৪৯,৮৮,৯৫,০৭৯
২শুবা দোজ
৩৩,০৫,৩১,৫৩০
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
১৯,৪৩,৮২,৩৮৬
২শুবা দোজ
১৫,০০,২৮,৪৫০
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,১৩,১৯,০৯০
২শুবা দোজ
৯,৪৮,৮৯,৬৭০
অপুনবা
১,৪৪,৫৪,১৬,৭১৪
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা মীওই ৭,৫৮৫ নাবা ফগৎখিবা অসিনা নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং অসি ৩,৪২,৬৬,৩৬৩ হেনগৎহনখি (লাইচৎ হেক হৌরকপদগী)।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৮.৩৬%দা লৈরি।
কেন্দ্র অমদি রাজ্য/য়ু.তি. সরকারশিংগী লেপ্পা নাইদনা অমদি পুন্না হোৎনমিন্নবনা থংন-থংননা হৌখিবা নুমিৎ ১৮৬নি অসিদা নোংমগী ওইবা অনৌবা রিপোর্ত তৌরকপা কেস মশিং অসি ৫০,০০০দগী তাদুনা লাক্লি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৬,৭৬৪ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌজিক্কী ওইনা ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ৯১,৩৬১দা লৈরি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী অপুনবা পোজিতিব কেস মশিংগী ০.২৬% ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ১২,৫০,৮৩৭তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৬৭.৭৮ (৬৭,৭৮,৭৮,২৫৫) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ০.৮৯%দা লৈদুনা হৌখিবা নুমিৎ ৪৭ নি অসিদা ১%দগী তানা লৈরি। নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ১.৩৪%দা লৈরি হৌজিক্কী ওইনা নোংমগী ওইনা পোজিতিবিতী রেত অসি হৌখিবা নুমিৎ ৮৮নিদা ২%দগী তানা অমসুং থংন-থংননা নুমিৎ ১২৩নি অসিদা অসি ৩%গী মখাদা লৈরি‍।

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 144.54 Cr
More than 66 Lakh doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.36%
16,764 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload currently stands at 91,361
Weekly Positivity Rate (0.89%) less than 1% for last 47 days
31 DEC 2021 9:51AM by PIB Delhi
With the administration of 66,65,290 vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 144.54 Cr (1,44,54,16,714) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 1,54,27,550 sessions.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
HCWs
1st Dose
1,03,87,564
2nd Dose
97,08,297
FLWs
1st Dose
1,83,85,606
2nd Dose
1,68,89,042
Age Group 18-44 years
1st Dose
49,88,95,079
2nd Dose
33,05,31,530
Age Group 45-59 years
1st Dose
19,43,82,386
2nd Dose
15,00,28,450
Over 60 years
1st Dose
12,13,19,090
2nd Dose
9,48,89,670
Total
1,44,54,16,714
7,585 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 3,42,66,363.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.36%.
Sustained and collaborative efforts by the Centre and the States/UTs continue the trend of less than 50,000 Daily New Cases that is being reported for last 186 days now.
16,764 new cases were reported in the last 24 hours.
India’s Active Caseload is presently at 91,361. Active cases constitute 0.26% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 12,50,837 tests being conducted. India has so far conducted over 67.78 Cr (67,78,78,255) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate at 0.89% remains less than 1% for the last 47 days now. The Daily Positivity rate reported to be 1.34%. The daily Positivity rate has remained below 2% for last 88 days and below 3% for 123 consecutive days now.