প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
পশ্চিম বংগৰ নাদিয়াত পথ দুৰ্ঘটনাত নিহতসকলৰ আত্মীয়লৈ পিএমএনআৰএফৰপৰা অনুদান ঘোষণা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
28 NOV 2021 4:45PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে পশ্চিম বংগৰ নাদিয়াত সংঘটিত পথ দুৰ্ঘটনাত প্ৰাণ হেৰুওৱা লোকসকলৰ নিকট আত্মীয়লৈ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ ৰাষ্ট্ৰীয় সাহায্য পুঁজি (PMNRF) ৰপৰা ২ লাখ টকাকৈ অনুদান ঘোষণা কৰিছে। আহতসকলক ৫০,০০০ টকাকৈ প্ৰদান কৰা হ'ব।
প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্য্যালয়ে এইবুলি টুইট কৰে;
"প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে পশ্চিম বংগৰ নাদিয়াত সংঘটিত পথ দুৰ্ঘটনাত প্ৰাণ হেৰুওৱা লোকসকলৰ নিকট আত্মীয়লৈ পিএমএনআৰএফৰপৰা ২ লাখ টকাকৈ অনুদান ঘোষণা কৰিছে। আহতসকলক ৫০,০০০ টকাকৈ প্ৰদান কৰা হ'ব।"

Prime Minister's Office
PM announces ex gratia from PMNRF for the victims of road accident in Nadia, West Bengal
28 NOV 2021 4:45PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has announced an ex-gratia of Rs. 2 lakh each from Prime Minister's National Relief Fund (PMNRF) for the next of kin of those who have lost their lives due to the road accident in Nadia, West Bengal. Rs. 50,000 would be given to the injured.
The Prime Minister's Office tweeted;
"The Prime Minister has announced an ex-gratia of Rs. 2 lakh each from PMNRF for the next of kin of those who have lost their lives due to the road accident in Nadia, West Bengal. Rs. 50,000 would be given to the injured."