হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
30 NOV 2021 9:36AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইব অসিগী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ১২৩.২৫ কাপথোকখ্রে
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৩৫%দা লৈরি; ২০২০ মার্চতগী খ্বায়দগী নেম্বা ওইরি
পুং ২৪ মনুংদা ১০,১১৬ ফগৎলক্তুনা, অপুনবা মীশিং ৩,৪০,১৮,২৯৯ ফগৎলকখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪ মনুংদা অনৌবা কেস ৬,৯৯০লাক্লি; নুমিৎ ৫৫১নিদা খ্বায়দগী নেম্বনি
ভারতকী হৌজিক লৈরিবা এক্তিব কেস মশিং ১,০০,৫৪৩লৈরি; নুমিৎ ৫৪৫নিদা খ্বায়দগী নেম্বনি
অপুনবা কেস্তগী এক্তিব কেস একাউন্ত ১% মখাদা লৈরি, হৌজিক্কী ওইনা ০.২৯%দা লৈরি; ২০২০ মার্চতগী খ্বায়দগী নেম্বা ওইরি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (০.৬৯% ) ওইদুনা হৌখিবা নুমিৎ ৫৭নিদা ২% মখাদা ওইরি
হৌখিবা নুমিৎ ১৬দা চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত ১%গী মখাদা লৈদুনা হৌজিক (০.৮৪%)দা লৈরি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৬৪.১৩ তৌখ্রে

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
30 NOV 2021 9:36AM by PIB Delhi
123.25 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
Recovery Rate currently at 98.35%; Highest since March 2020
10,116 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 3,40,18,299
6,990 new cases in the last 24 hours; lowest in 551 days
India's Active caseload stands at 1,00,543; lowest in 546 days
Active cases account for less than 1% of total cases, currently at 0.29%; Lowest since March 2020
Daily positivity rate (0.69%) less than 2% for last 57 days
Weekly Positivity Rate (0.84%) less than 1% for last 16 days
64.13 cr Total Tests conducted so far