ରାଷ୍ଟ୍ରପତିଙ୍କ ସଚିବାଳୟ
୨୦୨୦ ବର୍ଷ ପାଇଁ ବୀରତା ପୁରସ୍କାର ପ୍ରଦାନ କଲେ ରାଷ୍ଟ୍ରପତି
22 NOV 2021 2:47PM by PIB Bhubaneswar
ରାଷ୍ଟ୍ରପତି ଶ୍ରୀ ରାମନାଥ କୋବିନ୍ଦ ଆଜି ସକାଳେ (22 ନଭେମ୍ବର, 2021)ରେ ରାଷ୍ଟ୍ରପତି ସମାରୋହରେ ଆୟୋଜିତ ପ୍ରତିରକ୍ଷା ଅଳଙ୍କରଣ ସମାରୋହ-।ରେ ବୀରତା ପୁରସ୍କାର ଏବଂ ବିଶିଷ୍ଟ ସେବା ପୁରସ୍କାର ପ୍ରଦାନ କରିଛନ୍ତି।
2020 ବର୍ଷ ପାଇଁ ପ୍ରଥମ ତାଲିକାରେ ସ୍ଥାନ ପାଇଥିବା ବିଶିଷ୍ଟ ବୀରମାନଙ୍କୁ ଏହି ପୁରସ୍କାର ପ୍ରଦାନ କରାଯାଇଥିଲା। ଦ୍ୱିତୀୟ ତାଲିକାରେ ସାମିଲ ଲୋକମାନଙ୍କୁ ଅପରାହ୍ଣରେ ଆୟୋଜିତ ଆୟୋଜିତ ପ୍ରତିରକ୍ଷା ଅଳଙ୍କରଣ ସମାରୋହ-।।ରେ ପୁରସ୍କାର ପ୍ରଦାନ କରାଯିବ।
ପୁରସ୍କାର ବିଜେତାମାନଙ୍କ ସୂଚୀ ଦେଖିବା ଲାଗି ଏଠାରେ କ୍ଲିକ୍ କରନ୍ତୁ –

President's Secretariat
President of India Presents Gallantry Awards for the year 2020
22 NOV 2021 2:47PM by PIB Delhi
The President of India, Shri Ram Nath Kovind, presented Gallantry Awards and Distinguished Service Decorations at the Defence Investiture Ceremony-I held at Rashtrapati Bhavan this morning (November 22, 2021).
This was the first set of awards for the year 2020, the second set of awards will be presented this evening at the Defence Investiture Ceremony-II.
Click here for list of awardees.