প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না মনিপুরদা আসম রাইফল কোনভোইদা লান্দাখিববু কন্না য়ানিংদবা ফোংদোকখ্রে
13 NOV 2021 6:31PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মনিপুরদা আসম রাইফল কোনভোইদা লান্দাখিববু কন্না য়ানিংদবা ফোংদোকখ্রে। মহাক্না ঙসি থৱায় থাখ্রবা লান্মীশিং অমসুং ইমুং-মনুংগী মীওইশিংদা ইকাই খুম্নবা উৎখি।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌখি:
“মনিপুরদা আসম রাইফল কোনভোইদা লান্দাখিববু য়াম্না কন্না য়ানিংদবা ফোংদোকচরি। ঐহাক্না ঙসি থৱায় থাখ্রবা লান্মীশিং অমসুং ইমুং-মনুংগী মীওইশিংদা ইকাই খুম্নবা উৎচরি। মখোয়না কৎথোকখিবা অসি কৈদৌনুংদা কাওররোই। অৱাবা তারবা পুংফম অসিদা ঐহাক্কী ৱাখলনা লৈখিদ্রবগী ইমুং-মনুংগী মনাক্তা লৈরি”।

Prime Minister's Office
PM condemns the the attack on the Assam Rifles convoy in Manipur
13 NOV 2021 6:31PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condemned the attack on the Assam Rifles convoy in Manipur. He paid homage to those soldiers and family members who have been martyred today.
The Prime Minister tweeted :
"Strongly condemn the attack on the Assam Rifles convoy in Manipur. I pay homage to those soldiers and family members who have been martyred today. Their sacrifice will never be forgotten. My thoughts are with the bereaved families in this hour of sadness."